dinsdag 13 mei 2014

Servieswinkel rotterdam

Gratis verzending in Nederland en België vanaf 2-; Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam. Welkom op de website van Two of a kind oude serviezen, een winkel voor liefhebbers van (oud) serviesgoe glaswerk, tafellinnen en. Nieuwe Binnenweg 2A 30GL Rotterdam 0031-10-4258352 .

Het complete overzicht van alle servieswinkels in Rotterdam. Bekijk hier de adressen, telefoonnummers en kaart met daarop alle servieswinkels in Rotterdam. Kom langs in: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam of Utrecht.


Bekijk dan alle aanbiedingen in Rotterdam.

Goedkoop servies van Royal Boch, Villeroy Boch, Pip Studio, Havilan . AnnaServies serviezenwinkel in Wedgwood Villeroy Boch Royal Albert borden kopjes glas kristal kinderservies tafellinnen cadeaus aanbiedingen! Mini Showroom Schiekade 53032AZ Rotterdam Elke dinsdag open 10-uur. De winkel van Jungerhans op de hoek van de Coolsingel en het.


Foodwalhalla en bruisend culinair hart van Rotterdam en de rest van Nederland! Op een oppervlakte groter dan een voetbalvel . Serveer je gerechten op het mooiste servies, van ronde schalen en grote kommen tot stijlvolle borden, onderzetters en etagères. Servieswinkel waar geen nieuwe nieuwe serviezen verkocht, maar in uitstekende staat verkerend tweedehands serviesgoed.


Voor de mooi gedekte tafel vintage webshop van Wempe en Wempe.

Servies is een winkel,- webwinkel en groothandel in oude serviezen. De winkel bevindt zich in Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 2A, . Het derde Servies is een winkel en webwinkel met oud servies. De winkel bevindt zich in Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 2A, 30GL. Op zoek naar servies, glaswerk en bestek voor de horeca professional?


Het beste en mooiste assortiment in borden, glazen en alles voor op tafel. Onze winkel: Welkom bij 'Het derde servies' Wij verkopen brocante, glaswerk en tafelkleden, maar vooral heel veel servies van ca. De leukste en meest uitgebreide servieswinkel is te vinden op de Nieuwe Binnenweg 208a in. Het derde servies is een winkel in Rotterdam die je als servies liefhebber niet mag missen.


Stapels met oud servies in alle soorten en maten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts