woensdag 6 augustus 2014

Biertap huren gall en gall

Deze semi-proffesionele tap is makkelijk in gebruik en binnen een kwartier heeft u een. De kosten voor het huren van een cooltap bedragen �1per dag. Wij verhuren alles dat u nodig heeft voor een geslaagd feestje.

Heeft u bijvoorbeeld niet genoeg glazen, wij helpen u uit de brand. Sluit de tap aan en na minuten kunt u beginnen met tappen en heeft u de hele avond een lekker koud biertje. De kosten voor het huren van een Thuistap zijn . Bij Gall Gall Bloemendaal Heemstede kunt u alle typen dranken voor uw feestje kopen.

Het huren van een Heineken biertap (thuistap) is alleen mogelijk in . Het bier wordt gekoeld door de tapinstallatie. Deze tapinstallatie kan alleen in de regio. Huur dan deze ideale stapelstoelen die niet veel ruimte innemen. Biertap en statafels De tarieven en voorwaarden: Huurtarieven per dag: Huur biertap € 1per tap per dag Huur statafel € per tafel per dag Leenservice . Vind hier een Gall Gall winkel bij jou in de buurt.


Bekijk de openingstijden en de route naar jouw drankspeciaalzaak! Wil u een biertap huren voor een feest of een evenement? De Heineken Cooltap heeft een tapvermogen van liter (1glazen) per uur en zorgt ervoor dat het 1e tot het laatste glas op graden gekoeld wordt.

Bij Gall Gall Spijkenisse kunt u alle typen dranken voor uw feestje kopen. Verhuur van biertaps, statafels en glazen Slijterij Ton Overmars Amsterdam. Huur: euro of gratis bij afname van minimaal fustjes (Amstel of Heineken). Met de Klantkaart van Gall Gall heb je altijd een streepje voor. Een tap huren is handig wanneer u een feestje geeft.


Bij Gall Gall Zaltbommel vindt u de juiste tap of bar voor uw feest. De voordelen van het huren van een cool tap zijn, dat het bier steeds gekoeld blijft en daardoor een betere smaak behouden blijft. Gall en Gall is een grote slijter van Nederland met een groot assortiment wijnen. De Heineken Cooltap is bij ons te huur om van uw feestje een echt feest te . Een biertap huurt u hier voordelig online.


De verhuur van onze biertaps is voordelig en divers, wij hebben onder andere tafeltap, beertender, rijdende bars en . Bij ons bent u aan het juiste adres voor het goedkoop huren van een biertapWij verhuren diverse systemen van Beertender tot en met een professionele mobile . Het huren van een Heineken biertap (thuistap) is alleen mogelijk in combinatie met aankoop van liter vaatjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts