vrijdag 18 maart 2016

Horeca verpakkingen groothandel

Ruim 30verpakkingen en verpakkingsmateriaal voor uw bedrijf, van bakjes en tassen tot food en industriële verpakkingen. Voor de horeca hanteren wij speciale lage prijzen.

Zalm en GeschenkdozenPrachtige lijn verpakkingen met chique uitstraling. Uitgebreid assortiment voor het verpakken van oliebollen in een mooi neutraal . MoonenDirect: uw webshop in verpakkingen en verpakkingsmateriaal!

Verpakkingen, decoraties en winkelbenodigdheden voor ondernemingen in de industrie, food en non food sector. Horeca verpakkingen en producten waar je aan kunt denken zijn: . Horeca apparatuur koopt u online bij de groothandel XXLhoreca. Verpakkingen van XXLhoreca direct online bestellen.


Verpakkingsmateriaal bestel je eenvoudig in onze webshop of in een van onze showrooms. Wij zijn een grootschalige importeur, distributeur en groothandel in ALLE horeca-verpakkingen en overige benodigdheden. Kiezen voor Gede Verpakkingen als totaalleverancier betekent profiteren van de laagste prijzen!

Verpakkingsmateriaal voor industriele, food en bedrukte verpakkingen. Wij leveren alle essentiële producten gegroepeerd in productgroepen;Verpakkingen, Kantoorartikelen, Schoonmaakartikelen,Disposables,Bedrijfskleding. De juiste bakken en schalen zijn onmisbaar voor uw bedrijfskantine of restaurant.


King levert deze producten daarom in alle soorten en maten. Center Horeca Webmarket Logo Cash Carry Groothandel. Alle soorten verpakking zowel in karton als in plastiek.


Verpakkingen valt onder de categorie Papierwaren disposables. Tabara Horeca sinds 19uw totale groothandel voor de horeca. Bevestigingsmateriaal - verpakking volgens specificatie; Horeca - machines en materialen; Horeca Groothandel; Horeca verpakkingen; Pizzadozen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts