donderdag 4 augustus 2016

Steigerhouten plantenbak op wielen

Steigerhouten plantenbak desiree 2x x tmpdeze plantenbak is gemaakt. Steigerhouten plantenbak (uiteenlopende afmetingen). Steigerhouten plantenbak (uiteenlopende afmetingen) shpb0plantenbak 'klein' afmeting: hx b80.

De steigerhouten bloembak of plantenbak op de foto is gemaakt van. Een andere afmeting steigerhouten bloembak is mogelijk of we kunnen wielen monteren. Grote steigerhouten plantenbakken voor buiten en binnen bestel je eenvoudig bij De Olijfgaard.


Steigerhouten plantenbak, afmetingen 80x80x60cm (LxBxH).

De gebruikte wielen zijn van hard rubber, waardoor er geen krassen ontstaan op uw terras. Steigerhouten plantenbak, afmetingen 80x80x60cm LxBxH. Langwerpige bak voor planten, gemakkelijk voorbeeld in stappen met zaagplan. Doe het zelf bouwtekening voor een plantenbak van steigerhout of . Plantenbak van pallethout op wielen, handig voor zowel op terras, in de tuin of in de huiskamer.


De bodem is bekleed met tempex en de zijkanten met plastic. Mooie bloembak steigerhout, plantenbakken en bloembakken van. Plantenbak steigerhout Robusto vierkant 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.