woensdag 3 augustus 2016

Tête de moine kaas

In onze kaaswinkel kunt een breed aanbod van Tête de Moine kaas en Tête de Moine kaaskrullers vinden. Met een kaaskruller kunt heerlijke kaas roosjes . Een heerlijk Zwiterskops kaasje oftwel een Tête de Moine.

U kunt ze in onze webwinkel online kopen. Tête de Moine AOP, letterlijk 'monnikshoofd', is een cilindervormige, gesmeerde, halfharde kaas met een gewicht van zo'n 8gram en een zeer fijn deeg, dat . De Tête de Moine AOC eist terecht een bijzondere plaats op tussen de Zwitserse kazen. De Tête de Moine is halfhar donkergeel met een bruingele geribbelde korst.

De Tete de Moine kaas wordt niet gesneden, maar geschaaf tegenwoordig . De Tête de Moine AOC wordt gemaakt in de Zwitserse Jura, waar de spar. Er zijn minder dan kaasmakerijen die vandaag Tête de Moine AOC maken. Tête de Moine (Frans voor monnikshoofd) is een Zwitserse kaas uit de Berner Jura, het Franstalige deel van Kanton Bern, die gemaakt wordt uit onbehandelde . Om uw smaakpapillen helemaal te strelen wordt de Tête de Moine beter niet gesneden, maar . Een lekker roosje van Tete de moine eten.


Dan gemakkelijk met een kaaskruller van Boska. Wij hebben diverse soorten kaaskrullers in ons assortiment. Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen.

Lassie) dl witte wijn groentebouillontablet 1g Tête de Moine (kaas) peper. Tête de Moine ('monnikshoofd' of 'monnikskop') is een harde, rauwmelkse Zwitserse kaas uit de Berner Jura, het Franstalige deel van . Tete de Moine kaas is een half harde kaas dat ideaal te gebruiken is voor veel gerechten. Deze kaas wordt gebruikt om te schaven met bijvoorbeeld een . Betaalbare, stijlvolle kaaskrullers, Girolles. Voor smaakvolle kaaskrullen van een Tête de Moine. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten?


Ideeen en recepten om hapjes snacks te maken van de kaas Tete du moine. De kaaskruller is geschikt voor Tete-de-Moine, Petit Basque, Rookkaas en Edam kaas. Daarnaast kun je de kaaskruller ook voor chocolade gebruiken. De kaas werd voor het eerst ontwikkeld door de monniken van de abdij van Belleray in de Jura, vlak bij Bern. De kaas kent zijn oorsprong bij de monniken van Abbaye de Bellelay in Saicourt.


Daar zijn al meldingen van de kaas uit 1192. Met de kaaskruller maakt u mooie krullen van kaas als garnering. Geschikt voor Tête-De-moine, Petit Basque, rookkaas en Edammer kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.