dinsdag 15 november 2016

Vintage servies huren

Vintage is hip nu, gecombineerd met hedendaagse spullen of binnen een romantische setting … Wat huur ik bij jullie? Vintage Serviezen Verhuur biedt alles wat u nodig hebt te huur aan voor een vintage feest met onze hoge kwaliteit vintage serviezen, glaswerk, bestek en . Voor vintage verhuur moet je bij Festivitijd zijn!

Vintage verhuur voor bruiloften, high tea's en andere festiviteiten. Travelling Tableware is gespecialiseerd in het verhuren van vintage serviezen, bestek, glaswerk en accessoires voor zomaar een feestje of voor een speciale . Een webshop en verhuur bedrijf voor al je vintage spullen. Voor in je huis, of voor op je bruiloft of evenement.

Als u wilt High Tea servies huren, hebben we een collectie van vintage High Tea. Voor uitgebreide vintage collectie meubels, bezoek onze site in Posh Style. Vintage Serviezen Verhuur als leverancier voor jullie bruiloft? Bekijk hier foto's, mogelijkheden en prijzen voor Vintage Serviezen Verhuur. U kunt ook vintage serviezen bij ons huren.


Uiteraard is de voorraad niet onuitputtelijk, maar we proberen altijd aan uw wensen te . FeestLAB laat jouw creativiteit opborrelen! Vintage servies verhuur tot wel 2personen! Neem een kijkje in het High Tea LAB voor het brouwen van.

Om vintageservies te huren, met een romantische tintje bijvoorbeel en eventueel nog een paar . Wij zijn gespecialiseerd in elegante vintage serviezen, het verzorgen van luxe. De huurperiode van vintage servies en accessoires is dagen zodat u alle tijd . VERHUUR VINTAGE SERVIES Wil je graag een high tea feest organiseren in vintage stijl? Dan kan je bij Tea Amo uiteraard theetjes kopen, maar ook vintage . Het theeservies pakket is in pakket te huur.


Vraag: Er zijn een aantal vintage servies verhuurbedrijven op de markt. Waarin onderscheidt Kop en Schotel Vintage zich van de . In onze verhuurshop vind je alles om jouw vintage bruiloft zelf te stylen. Denk hierbij aan de populaire limonadekannen, servies, vintage koffers, bloemenportjes . Feestlab laat jouw creativiteit opborrelen! Een High Tea voor je vrienden of familie, je klanten of je werknemers organiseren?


Thuis, op het werk, in het park of op een andere bijzondere locatie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts