woensdag 5 juli 2017

Airfryer xl bakplaat

Met de Airfryer XL-bakplaat voor de Philips Avance Airfryer XL maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de Airfryer. De bakplaat is ontworpen voor gerechten die anders in een pan op het .

Philips introduceert de Airfryer XL-bakplaat en XL-deksel. De bakplaat en het deksel bieden nieuwe opties voor het bereiden van recepten in . Nu kunt u onze Airfryer ook gebruiken om uw favoriete bakrecepten te maken.

Bak op een eenvoudige, snelle en gezonde manier zelfgemaakte pizza's, quiches . Beste jankiewiet, Deze bakplaat is geschikt voor de Airfryer HD924x-serie. Breid je Airfryer XL uit met een grillpan. Bekijk review, vergelijk prijzen en koop. Met de nieuwe XL-bakplaat kun je op snelle en eenvoudige wijze allerlei gerechten in bereiden zoals zoete taarten, pannenkoeken, soufle, . De Grillpan voor de Airfryer Dit allemaal delen voor meer kookplezier! Je zou hem ook als bakplaat kunnen gebruiken voor het maken van je favoriete Pizza's, Koekjes en Broodsoorten.


Pizza, quiche, brood of taart; je maakt het op de XL-bakplaat voor de Philips XL-airfryer. Avance Airfryer XL + XL bakplaat voor maar €16- inclusief cashback actie! Heb je altijd al een Airfryer willen hebben, maar de stap nog .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts