maandag 3 juli 2017

Glazen screenprotector aanbrengen

Gebruik een screenprotector om je iPhone en iPad te beschermen tegen. Bij het aanbrengen van deze screenprotector is de kans op luchtbellen onder je scherm heel. Is deze glazen Screen protector ook voor de galaxy sedge ?

Het aanbrengen van de protector ging erg soepel, geen luchtbellen te zien. We hebben een stappenplan en een video gemaakt om je te helpen met het aanbrengen van een glazen screenprotector. Een glazen screenprotector aanbrengen is erg eenvoudig.


Lees hier stap-voor-stap hoe je zonder moeite een glazen beschermlaag aanbrengt.

Glazen screenprotector vs normale screenprotector. Screenprotector anti-fingerprint en glazen screenprotector. In onze blogpost screenprotector aanbrengen beschrijven wij stap voor stap hoe je Tempered . Om die wens te waarborgen is er nu de glazen screenprotector voor de iPad.


Zelfs messen en sleutels zullen geen krassen aanbrengen op het scherm. Hoi, een winkel heeft voor mij de screenprotector geplakt, maar heeft het niet grondig schoongemaakt waardoor er een paar stofjes onder het . Een glazen screenprotector heeft als grote voordelen dat:. Het aanbrengen van een glazen screenprotector is ook veel eenvoudiger dan het . In tegenstelling tot plastic screenprotectors, is het aanbrengen van een glazen screenprotector (mits het beeldscherm goed stofvrij is gemaakt) een kwestie van .

Daarom bieden we ook voor de Samsung Galaxy seen glazen screenprotector aan. Gemakkelijk bubbel vrij aanbrengen en je ziet hem bijna niet zitten. Al meer dan 94klanten kochten hier een Screenprotector voor hun smartphone, tablet en laptop, want bij ons koop je een screenprotector voor slechts €49.


Gehard glas screenprotector voor de iPad iPad en iPad 4. Deze anti-kras glazen screenprotector voorkomt beschadiging, aanbrengen is gemakkelijk . Het voordeel van deze glazen screenprotector is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over die vervelende luchtbellen na het aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.