maandag 4 februari 2019

Kikoy strandhanddoek

De kikoy strandhanddoek is de ideale badhanddoek voor iedereen die van zon, zee en strand houdt. Lees hier het verhaal achter de kikoy strandhanddoek en de geschiedenis, de structuur en het wasvoorschrift van de kikoy strandhanddoek. De XL kikoy strandhanddoek is het ideale 2-persoons badlaken voor iedereen die van zon, zee en strand houdt.

Aanbieding de original soft kikoy (strandlaken, strandhanndoek) uit Kenia, Afrika. Kikoy's zijn prachtig geweven, kleurrijke doeken uit Kenia met aan de achterzijde badstof. Heerlijk als strandlaken, maar ook mooi als omslagdoek.


Voor deze kleurrijke lichtgewicht strandlakens uit Kenia bent u bij Hamamdoeken.

Gaat u voor een kikoy strandlaken met badstof of . Koop jouw unieke kikoy strandlaken voordelig online bij Hamamdoeken. De webshop voor handgemaakte Keniaanse tassen, Kikoys, Kikoy strandhanddoek, Keniaanse stof, riemen en meer leuks uit Kenia. De Ibiza Kasuku Kikoy strandhanddoek is de wannahave en grote hit van dit moment in Ibiza.


Deze Kikoy strand handdoeken zijn er in vele prachtige kleuren. Kies de grote zachte XL Kikoy Beach Towel Denim. Kikoy strandlaken model Cala Espart bestellen?


Handgemaakt Ibiza strandlaken, circa 500gr. Unieke zachte strandhanddoeken met gratis opbergtasje.

Het grote broertje van de originele KIKOY met badstof voering. Te gebruiken als familie strandkleed , leuk voor de picknick, past op . For 20we have all kikoy beach towels, shawls, tablecloths and sheets reduced in price. Look at the different product categories to see the reduced prices. Grootste collectie kikoy's, voordelig verzenden, snel in huis!


De strandhanddoek meet x 170cm, zodat je kunt rekenen op een ruim strandlaken waar je ontspannen op kunt . De Kikoy Strandhanddoek, een dubbelzijdig strandlaken. Aan de ene kant een dunne Kikoy doek en aan de andere kant een badstof . De handdoeken van De Strandhanddoek zijn dubbelzijdig: aan de ene kant zie je een mooie Kikoy doek die je lekker om kan slaan als pareo . Het Original Soft Kikoy strandlaken is het allermooiste en hipste strandlaken ter wereld. De Soft Kikoy strandhanddoek is gemaakt van extra zacht katoen en is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts