vrijdag 25 oktober 2019

Courgetti maken zonder spirelli

Als je geen Spirelli hebt, kun je ook een dunschiller gebruiken en vervolgens de. Courgetti wordt meestal gemaakt met een spirelli spiraalsnijder. Een ideaal keukenhulpje voor het maken van courgetti is de Spirelli.

Deze kun je kopen bij de meeste kookwinkels en ook online. Courgetti is pasta gemaakt van courgette. Je maakt het heel simpel met een Spirelli, ook al wel julienne snijder genoemd.


Courgetti pasta van courgette is een licht alternatief voor normale pasta.

De courgette sliertjes maak je met een mandoline, keukenmachine of een speciale Spirelli. Hier 10x een super lekker courgetti recept! Dat is natuurlijk super fijn en daarom leek het me handig om een overzicht te maken van 10x een lekker courgetti recept. Ik heb zelf een spiraalsnijder van Gefu, een hele simpele van euro.


Zonder nadrukkelijke toestemming van mij mag er dan ook geen . Vandaag heb ik een recept voor het avondeten waarmee je zeker aan ons groenten komt, zonder dat er een salade bij komt. Spaghetti eten zonder de spaghetti van tarwe, spelt of glutenvrije. Voor wie geen Spirelli heeft, begint met het maken van plakjes van de . Het recept is een beetje een combinatie van de courgette-spaghetti van Uit.

Rooster de pijnboompitten enkele minuten in een pan zonder olie op middelhoog vuur. Ik wilde het wel maken, maar had geen spirelli. Je kunt bijvoorbeeld komkommer of courgette slierten snijden en dit als basis gebruiken. Nog meer slierten (groentespaghetti) maken met de Spirelli snijder. Deze courgette pasta wordt ook wel courgetthi genoem ofwel.


Voor de lunch rauw gegeten met zelfgemaakte pesto zonder knoflook. Ze had het idee om courgette spaghetti te maken en samen brainstormde we over. Klopt, de Spirelli Spiraalsnijder maakt het toch net een stukje makkelijker. Teksten of beeldmateriaal mogen nooit zonder toestemming . Voor de grotere courgette is er ook een Spirelli XL te koop. Spirelli groenteslijper of mandoline om er courgetti van te maken.


Courgette pasta dus, met een heerlijk romige en voedzame saus van. Ik heb de spirelli en de courgette en weer bijgehaald voor een tweede. Het blancheren van de groeten zonder zeezout of kruiden maakt het wat flauw . Courgettepasta, ook wel courgetti genoem is een goed alternatief voor. Hou je spirelli in de aanslag, want het is tijd om courgetti te maken! Probeer dit dan eens uit: zelf spaghetti maken van courgette.


Hiervoor is de spiraalsnijder of spirelli (nog zo'n woord eindigend op een i) uitgevonden! Totdat ik voor het Geniale Groentenboek een recept met – je raadt het al – courgette pasta moest maken. Ik heb geen spiralizer (spiraalsnijder) . Courgetti maken is nog makkelijker dan pasta koken. Een dunschiller, kaasschaaf of een spirelli (spiraalsnijder).


Courgette spaghetti bolognese, koolhydraat arm gerecht onderdeel van de. Ik gebruik zelf deze van gefu die kan je krijgen in mijn winkel op deze website. Pasta-maken-van-courgette vond ik veel tips. Op de website van Anna Karina staan heel veel gerechten zonder vlees .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts