dinsdag 15 oktober 2019

Frostmatic functie

De Frostmatic-functie activeert de maximale vriescapaciteit. Afhankelijk van het model werkt het toestel een aantal uren doorlopend en schakelt . Perfect vers voedsel, rechtstreeks uit uw diepvrieskast.

De Frostmatic-functie activeert de maximale vriescapaciteit zodat uw verse levensmiddelen zo snel . Dankzij NoFrost, de beste technologie tegen ijsvorming, weet u zeker dat uw diepvrieskast nooit ontdooid hoeft te worden. De FROSTMATIC-functie versnelt het invriezen van verse. MATIC- functie heerst de gekozen GEWENSTE temperatuur weer.

Trek de stekker uit het stopcontact om de stroomtoevoer naar het apparaat af te sluiten. De ingestelde temperatuur van de vriezer kan . AEG A63190GT Manual Online: Bedieningspaneel, Frostmatic -functie, Alarm Hoge Temperatuur. Ga Als Volgt Te Werk Om Het Apparaat In Werking Te Stellen: . FROSTMATIC FROSTMATIC-toets De FROSTMATIC-functie versnelt het invriezen van verse levensmiddelen en beschermt tegelijkertijd de reeds ingevroren . Met de Frostmatic-functie bereikt de diepvrieskast snel de maximale invriescapaciteit om alles snel in te vriezen.


Zo wordt zowel het uiterlijk als de smaak van . Deurscharnieren: rechts (verwisselbaar) Diepvriesladen: volledige breedte, transparant. AEG A52020GNW- NoFrost: nooit meer ontdooien!

Diepvrieskast met Frostmatic-functie voor snel invriezen - Maxi Box-vrieslade voor efficiënte opslag van . De Frostmatic-functie activeert de maximale vriescapaciteit zodat je verse levensmiddelen zo snel mogelijk worden ingevroren. Met de Frostmatic-functie bereikt de diepvriezer snel de maximale invriescapaciteit om alles snel in te vriezen. Zo wordt zowel het uiterlijk als de smaak van het . Coolmatic-functie voor het snel koelen van verse levensmiddelen; Frostmatic-functie voor snel invriezen; LED interieurverlichting; Steraanduiding vriesruimte: . Diepvrieskast met Frostmatic-functie voor snel invriezen - Maxi Box-vrieslade voor efficiënte opslag van grotere producten. Frostmatic-functie Frostmatic-functie voor snel invriezen van verse levensmiddelen.


NoFrost: Nooit meer ontdooien Met NoFrost blijven uw voorraden vrij van . Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch. Diepvriezer met Frostmatic-functie voor snel invriezen. Geintegreerd akoestisch alarm dat u waarschuwt als u de deur open laat. Integreerbare diepvrieskast metnofrost, inhoud liter, frostmatic-functie, transparanteladen, touchcontrol, geluidsniveau dBMeer informatie.


Met de Frostmatic-functie bereikt de vriezer snel de maximale invriescapaciteit om alles snel in te vriezen. De NoFrost-technologie in deze vriezer zorgt ervoor . Coolmatic-functie brengt voedsel in no-time naar de optimale bewaartemperatuur. De Frostmatic-functie activeert de maximale vriescapaciteit zodat uw verse levensmiddelen zo snel mogelijk worden ingevroren. Door de Frostmatic-functie vriest dit apparaat ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts