vrijdag 21 september 2018

Biertap huren sligro

Geschikt voor ieder evenement, van klein tot groot. Compleet geleverd met alle noodzakelijke toebehoren.

Met het concept 'Keizerskroon op de tap' kunt u rekenen op jarenlange ervaring in het ondersteunen en organiseren van. Zet de tapkraan in een keer open en laat er eerst een heel klein beetje uit lopen. Haal het glas weg onder de tapkraan en zet deze ernaast neer.


Partyverhuur Leiden HetGemakVan verhuurt diverse tapinstallaties.

Voor ieder feest, groot of klein de geschikte tap uit voorraad leverbaar. Gasten zijn van middelbare leeftij de meesten rond de ik heb een pasje van de sligro. De Felsgold-tap is gratis te gebruiken bij bepaalde afname. Huur: Afhaal korting: Te betalen: Snelkoeler, € 30 € 10 € 100. Cooltap 1 Alleen afhalen, huur € 100.


Cooltap Tafelmodel, € 30 € 10 € 1 . Inclusief koolzuur; Inclusief afschuimer; Inclusief spoelbak met spoeler. Biertap tap installatie huren voor een feestje Haarlem of ? Voor ieder feest of event biedt Boels haar verhuur service voor evenementen en horeca aan.

Bekijk ons assortiment en huur direct online! Mobiele tap-installatie huren voor een perfect getapt koel biertje. Bij sligro heeft men naast eigen merk Keizerskroon ook alle flessen koolzuur. Keizerskroon is wel iets voordeliger als de bekende A-merken maar . VOORDELIG partytent Verhuur WEEKENDTARIEF! BIj het huren van de led bar krijgt u er een biertap en glaswerk voor gasten bij.


Led Bar Pakket huren - Unieke Led bar huren. Ik zou alleen al voor het gemak een tap huren met een aantal liter. Een goedkoop bierglas kost bij de macro of de sligro ik meen cent. De snelste party en feest verhuur en sound service voor Parkstad Landgraaf Limburg.


Voor optredens, verjaardag en bijeenkomst in een paar . Bij een biertap installatie wordt standaard een 10kg fles geleverd met een. COvan de sligro gaan gebruiken, krijg je zo'n fles met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts