woensdag 12 september 2018

Mobicool t26

De TDC Thermo-elektrische koelbox van Mobicool is uitgerust met een sterke draaghendel. Lichtgewicht en compacte koelbox met sterke isolatie. De Mobicool Tis een kleine koolbox met een capaciteit van maarliefst liter.

Het grote voordeel van de Mobicool Telektrische koelbox is de koelbox erg . Met een gewicht van maar kilo is de Mobicool Tzeer handzaam. Ruimte genoeg voor een uitgebreide picknick voor de . Hybride mobicool koelbox, de ideale combinatie van een compressor met een peltier.

De mobicool tis een compacte koelbox met een inhoud van liter. Elektrische koelbox met omvormer, de Mobicool Tkoelbox Elektrische koelbox met ingebouwde omvormer zodat hij zowel op 12V als op 230V gebruikt kan . Download hier gratis uw Dometic MOBICOOL TDC handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw . Mobicool Tthermo-elektrische koelbox online bij Kampeerwereld.


Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Mobicool Wen de Tzijn inderdaad van die dingen met een .

Kies uit verschillende Mobicool Koelboxen op KIESKEURIG. Koelbox koop je online bij Veneboer camping. Wanneer je op zoek bent naar compacte elektrische koelbox met een inhoud van liter, dan mag de Mobicool TElektrische koelbox zeker niet aan uw . De Tvan Mobicool is een thermo elektrische koelbox die maximaal tot 18°C onder de omgevingstemperatuur kan koelen. Carrier handle serves to either fix or support the lid cable compartment in lid fits one 2-litre bottle standing double fan system. Mobicool koelbox met ingebouwde omvormer.


Isolatie: hoogwaardige foam isolatie CFC-vrije polyurethane (K-Iso systeem). De Mobicool Tis een compacte koelbox met een inhoud van liter. Prettige eigenschappen van deze koelbox zijn het geringe gewicht en de handige . De Tvan Mobicool is een compacte koelbox met een inhoud van liter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts