maandag 22 oktober 2018

Fornuisrekje

Fornuisrekje met knoppenbeveiliging voor een vrijstaand fornuis. Of een fornuisrekje met knoppenbeveiliging voor een inbouw fornuis. Fornuishek BabyDan Het Dan Fornuisrekje heeft een maat van cm en kan uitschuiven tot cm.

Extra info over de Baby Dan Safe Cooker Guard Metal. Kookplaatbeveiliger fornuisbeveiliging fornuisrek fornuishek Fornuisrekje Baby Dan Safe Cooker Guard Metal. REER Fornuisrekje, Beschermt uw kind tijdens het koken tegen levensgevaarlijke verbranding of verwonding.


Reer Fornuisrek DesignLine - van Jippie's in de categorie Keukenbeveiliging voor kinderen.

Met name het fornuis is een gevaarlijk object voor kleine kinderen. Maak je fornuis kindveilig met beschermknoppen of een fornuisrek. Dit fornuisrek van Reer past op vrijwel alle fornuizen. Shop online voor Fornuisrekje uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.


Hoi, wie weet waar je die rekjes kan kopen welke je voor de knoppen van het gasfornuis kan zetten, zodat kleine grijpgrage handjes niet . Dit fornuisrekje is van het merk Jippie's. Het voorste gedeelte bestaat uit twee delen van cm die in elkaar moeten worden geschoven. Het fornuisrekje is de oplossing om het fornuis met een veilig gevoel achter te laten.


Het rekje zorgt ervoor dat het fornuis is afgeschermd voor kinderhanden.

Dit rekje voorkomt dat uw kind per ongeluk het fornuis aan zet en zorgt dat ze niet bij hete potten en pannen kunnen. F wil me de laatste tijd bij alles helpen. Ik zie iedere avond die kleine vingertjes richting heet fornuis en hete . Dit fornuisrek voorkomt dat pannen en potten van het fornuis gehaald kunnen worden door jouw kleine. Het risico op verbranding wordt hierdoor verkleind. Het Jippie's fornuisrek Designline voorkomt dat pannen en potten van het fornuis getrokken worden.


Het fornuisrek is gemaakt van aluminium en eenvoudig te . Fornuisrekje - Kinderveiligheid - de beste selectie webwinkels. Vergelijk hun producten en maak eenvoudig uw keuze met Koopkeus. Dit fornuishekje van Reer is gemakkelijk te bevestigen zonder te boren in je keukenblad! Je schuift het hekje over het keukenblad en je drukt hem vast door .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts