vrijdag 19 oktober 2018

Jaiselings royal palace wernhout

Jaiselings Royal Palace in Wernhout, op een steenworp afstand van de grens met België, staat Jaiselings Royal Palace. Want Jaiselings Royal Palace is een magisch gebouw in het Brabantse Wernhout met een heel eigen karakter. Maar liefst heel verschillende zalen hebben . De Arjan van Dijk Groep is de specialist op het gebied van feesten en evenementen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Voorheen was Jaiselings Royal Palace een seminarie met een rijke geschiedenis.


Deze imposante locatie is zeer veelzijdig met een eigentijdse sfeer. Ruim een maand geleden werd bekend gemaakt dat er een heuse Club X reünie in aantocht is en sindsdien hoor je de letter X weer steeds vaker vallen. Jaiselings Royal Palace staat op nummer één via locaties. Evenementplanning in Wernhout, Noord-Brabant, Netherlands.


Naast het nuttigen van een pannenkoek kunt u bij Pannenkoekenhuis Jaiselings Specials in Wernhout ook terecht voor verschillende andere festiviteiten. Want het is in Wernhout, op een steenworp afstand van de grens met België, waar het Jaiselings Royal Palace staat. Waarschijnlijk de meest bijzondere en in . In Wernhout, op een steenworp afstand van de grens met België ligt het Jaiselings Royal Palace. Wat ooit een voormalig klooster was, doet nu dienst al.


Koop hier nog kaartjes voor evenementen in Jaiselings Royal Palace Wernhout. Het leuke van Jaiselings Royal Palace is dat er voor elk wat wils is. De grote diversiteit aan sferen en mogelijkheden zorgt ervoor dat er voor elke gast wel iets te . Jaiselings Royal Palace in Wernhout vindt u in De Telefoongids. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots.


Jaiselings Royal Palace - Jaiselings Royal Palace Jaiselings Royal Palace - Theaterplein Jaiselings Royal Palace - De Kapel Jaiselings. De onderneming Jaiselings Royal Palace is gevestigd op Wernhoutseweg 181-1te Wernhout en is actief in de branche Eventcatering. Wernhoutseweg 181-1Wernhout Noord-Brabant 48MC Netherlands.


WHERE Wernhout, NL Jaiselings Royal Palace.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts