donderdag 22 november 2018

Espressopotje voor inductie

Hier vindt u een compleet aanbod espressopotjes met diverse maten en kiest. Bent u op zoek naar een mooie en stijlvol espressopotje? Geschikt voor inductie: Nee; Materiaal: Aluminium; Inhoud: 0.

Geschikt voor inductie: Ja; Materiaal: Roestvrij staal; Inhoud: 0. Geschikt voor soort warmtebron: Elektrisch, Gas, Halogeen, Inductie, Keramisch. Bialetti een serie roestvrijstalen espressopotjes in de collectie. De originele espressopot even op het vuur en uw espresso is klaar.

Voor gas, electra, keramisch en inductie. Het typisch Italiaanse espressopotje (of mokkapotje) wint terrein in Nederland! Bekijk het uitgebreide assortiment op Simonlevelt.


Percolator - Espressopotje - Moka - Italiaans koffiepotje! Bialetti Venus Inductie percolator - RVS - voor kopjes espresso. Espressopot voor kopjes, roestvrij staal € 14. Nu zit ik er aan te denken om een espresso potje te kopen van bialetti.


Omdat ik inductie heb kom ik dan uit op de Venus. Bialetti Venus Koffiepot voor Inductie - 4-Kops - online kopen. Bialetti Kitty espressomaker - kops - inductie. Bialetti Percolator Moka Inductie Antraciet Kops.


Bialetti espressopotjes zijn niet alleen mooi, maar ook makkelijk in het gebruik. Bialetti percolator Moka Inductie kops. De kleine en handzame espressopotjes zijn thuis te gebruiken, maar ook ideaal bijvoorbeeld op de camping. Door gebruik van roestvrij staal is de espressopot geschikt voor gebruik op alle hittebronnen, inclusief inductie.


Plaats hem op de warmtebron (met uitzondering van inductie) en binnen een paar minuten zal de koffie door het filter sijpelen. Bialetti percolator uit en laat zien hoe je heel eenvoudig espresso kunt bereiden met behulp. Het espressopotje kan dan op het vuur en de koffie is binnen enkele minuten klaar.


Er gaat niets boven een pruttelend espressopotje op de eigen kookplaat. Potjes voor op het vuur, keramisch of inductie. Lekker voor op vakantie of zoals in een Italiaans huishouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts