dinsdag 2 juli 2019

Dopje voor blikje

Groothandel Plastic caps voor blikjes uit Chinese Plastic caps voor blikjes Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel bolt plastic caps,botle cap . Draai de dop eraf en je kunt het blikje gewoon leegdrinken als een flesje.

De afsluitdoppen komen in een set van met . De innovatieve dop voor blikjes is een praktisch en handig accessoire waarmee u blikjes tot geïmproviseerde flessen kunt omtoveren. Klik het kapje op het blikje en je hebt een flesje. Door de schroefdop los te maken kun je er als een flesje uit drinken.

Via onderstaande link kun je afsluitdopjes voor blikjes bestellen, ze zijn binnenkort weer leverbaar. En ik weet niet heel zeker of ze ook op een 2ml blikje . Van elk blikje, flesje, dopje, stukje plastic maakte hij met zijn mobieltje een foto en registreerde hij soort en vindplaats. De Blikjes Dop kan u helpen al uw problemen op te lossen als het aankomt op drinken uit een blikje. Mooi partij nnappy cap nauweliksw verkrijg baar dopjes voor op een blikje ( lek niet knoeit niet ) er zitten en verpakt heb er stuks van 6 . Nu DRINKDOP VOOR BLIKJE 6ASS Kopen in Caravan-accessoires Caravans en Kamperen regio Vught: DRINKDOP VOOR BLIKJE 6ASS.


Nadat de Handy Drink op het blikje is geklikt kan men drinken uit het tuitje. Het blikje is opnieuw hersluitbaar door het dopje erop te drukken. Blikjes drinken handig voor koolzuurhoudende dranken.

Zelfde sluiting van een flesje op een blikje zetten met dop dan is er nog maar een heel klein deel . Het lijkt een verbluffend simpel idee: een dopje om nog niet leeggedronken blikjes mee af te sluiten. Ik ben dan ook wel zo'n persoon die dan een bijpassend dopje gaat gebruiken bij het blikje, ;-) In ieder geval zien ze er leuk uit, en ook handig! Je wilt een slokje cola nemen, maar het rietje komt steeds maar weer omhoog drijven. Met als resultaat dat je steeds mis hapt, hij in je oog . Deze flessendopjes zijn als het ware een bovenstuk van een flesje drinken.


Fanta-fles, dopje, flesje, kartonnen doosje. Want kent u het probleem dat u een blikje cola koopt en halverwege denkt “Shit dat is wel heel veel cola zeg”? Dan is er voor u de 'Can Cap', het dopje voor op . Snappy Cap, afsluitbare dop voor blikjes. Zodat je een blik je niet in 1x leeg hoeft te drinken. Hoe kan je een geopend blikje drinken makkelijker meenemen en beschermen tegen.


De DopRop is een dopje voor op een blikje drinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts