donderdag 25 juli 2019

Hubelino duplo

Deze delige onderdelenset maakt je Hubelino knikkerbaan nog leuker. Een Hubelino knikkerbaan bied je eindeloos veel knikker plezier. Hubelino is erin geslaagd om het principe van een knikkerbaan opnieuw uit te vinden.

De knikkerbaan is gebaseerd op het bouwprincipe van bekende . Duplo en de Hubelino knikkerbaan laten zich perfect combineren. Met de knikkerbaan van Hubelino kan je de mooiste glijbaan maken in heel veel. En het leuke van Hubelino is dat een Duplo knikkerbaan ook leuk en leerzaam speelgoed is voor .

Hubelino Knikkerbaan Uitbreidingsset, 33dlg. Speelgoed - Hubelino Knikkerbaan Duplo Delig. Koop dan nu een hubelino set en bouw met je duplo en hubelino de mooiste knikkerbanen.


Als het gaat om plastic blokken ben ik nogal een zeur. Duplo en LEGO zijn de bazen en van vage Chinese steentjes wil ik echt niets weten. Voor de kinderen die graag met Duplo spelen zijn de Hubelino knikkerbaansets een leuke uitbreiding. Met Hubelino kun je erg gave knikkerbanen maken!


Daarnaast krijgt je DUPLO hierdoor een 2e leven! Kies uit verschillende Hubelino Duplo op KIESKEURIG.

De Hubelino kogelbaan wordt geproduceerd in Duitsland. Ondanks dat het niet de “echte DUPLO” is, past het daar wel op, wat nog meer . Hoe leuk is het om deze Duplo weer te voorschijn te halen en te combineren met de Hubelino bouwstenen om zo een MEGA KNIKKERBAAN . Combineer dat dus naar hartenlust met deze set en andere hubelino aanvulsets en maak je baan nog groter. Het fijne is dat de Hubelino-blokken identiek zijn aan de bekende Duplo-blokken met de noppen. Heb je daarvan nog een bak vol thuis staan, dan hoef je die . Deze productrecensie gaat over Hubelino, lees verder als je kans wilt maken op.


Het kan Duplo dus een nieuwe impuls geven in jouw groep. Deze knikkerbaan is namelijk niet van Duplo maar van Hubelino. Hubelino is een Duits merk van speel- en leersets en vrolijk gekleurde bouwsteentjes zoals de meeste mensen deze kennen van Lego of Duplo.


REVIEW: Hubelino geeft je oude, verwaarloosde Duplo een nieuw leven. Bouw de leukste knikkerbanen steeds opnieuw, en hey, het is nog . De Hubelino bouwstenen zijn 1 compatible met DUPLO. Het speelgoed is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof en perfect te combineren met je . Hubelino knikkerbanen past op de gewone Duplo, zo kun je eindeloos je baan uitbreiden. De knikkerbaan van Hubelino zorgt voor extra speelplezier met Duplo! Afgelopen jaar introduceerde Robbie's Toys met succes Hubelino, losse onderdelen waarmee je, eventueel samen met je Duplo speelblokken, . Hubelino bestaat namelijk uit losse onderdelen waarmee je, eventueel samen met je Duplo speelblokken, de mooiste knikkerbanen maakt!


Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Hubelino Knikkerbaan Duplo Mini Constructie Set Delig knikkerbaan. Hubelino blijft vernieuwen: 3D AppAlle mogelijkheden van de Hubelino knikkerbaan zijn sinds kort als App verkrijgbaar voor de I Phone en Android telefoon. Hubelino Mini Duplo knikkerbaan Ken je het nieuwe speelgoed van Hubelino al?


Speelgoed van Hubelino is veelzijdig en vooral leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts