donderdag 14 november 2019

Afzuiger engels

Let op; In het UK-Engels en het US-Engels worden verschillende woorden gebruikt. In UK-Engels gebruikt men `exhaust ` In US-Engels gebruikt men `muffler` .

Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Vertalingen van 'afzuiging' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen.

Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten afzuiging – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten afzuiger – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Woordenboek Nederlands-Engels in aanbouw. Afzuigen en filteren van lasrook, stof, partikels – Afzuig en filtersystemen, hoog en laagvacuüm, d. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten afzuigkap – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Bekijk hier de vertaling van het woord 'afzuigkap' van het Nederlands naar het Engels.


Tevens vindt u links naar verklarende woordenboeken, synoniemen en . Nederlands - Engels vertaling van 'afzuigkap'. Vertalingen in context van afzuiger in Nederlands-Engels van Reverso Context: Teddy, als je die sigaar wilt roken, schakel dan de afzuiger in.

Afzuiger - Dutch - English Vertaling en Voorbeelden. Je was op zoek naar: afzuiger ( Nederlands - Engels ). Colasit ventilator beluchter afzuiger ( op voorraad ). Deze naildust collector is zeer geschikt om op elke nageltafel te plaatsen. Vertaling van engels naar nederlands kan het zijn dat de productomschrijving. Bij plaatsing van een afzuigkap zijn er een aantal regels waarop gelet moet. Ook moet er een minimale afstand zijn tussen de kookplaat en de afzuigkap.


Bijvoorbeeld: Afzuighaspels met veerwerking (SER); Gemotoriseerde afzuighaspels (MER); Vaste afzuiger op arm (FEB). De Specialist wat betreft industriële luchtzuivering, recycling, spuitcabines en bulkhandling. Ruim assortiment aan producten en installaties. Met deze afzuiger regelaar inclusief thermostaat kunt u de capaciteit van de. Inclusief gebruiksaanwijzing in talen: Engels, Nederlands, Duits en Frans . Belling is een echt Engels merk welke al meer dan jaar een begrip is in Engeland.


Sinds 19- Lasrook afzuiging met afzuiginstallatie van Kemper. Bovendien, in het bereik: Lasrookfilter en lastafel en lashelm. Hfdst Het assembleren van Uw Growtent Deel Duration 1012. De site is wel in het Engels, maar gelukkig wel een duidelijk schema.


Stacaravan Shop is het online adres voor uw Stacaravan onderdelen. Stacaravans kopen en stacaravan onderdelen kopen. Op juni bij Baptist een Record power cx26afzuiging met.


Er zat één groot nadeel aan, de beschrijving was in het Engels en ik lees en . P: De temperatuur instellen waarbij de afzuiger harder of zachter . Aquarium-winkel JBL TopClean II oppervlakte afzuiger - JBL TopClean. Wateroppervlak afzuiger voor aquariumfilters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts