donderdag 7 november 2019

Iittala utrecht

De vestiging in Utrecht van de Finse designwinkel Iittala gaat sluiten. Na tien jaar verdwijnt de winkel met de prominente plek op de hoek van . We warmly invite you to discover Iittala store at Van Baerlestraat in Amsterdam.

In a warm and cosy atmosphere you will experience the essence of . Iittala winkels in Utrecht - Openingstijden, telefoonnummers en adressen.

Vind folder, telefoonnummer en openingstijden van Iittala in Choorstraat Utrecht. De openingstijden van iittala Choorstraat in Utrecht vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van iittala - op Openingstijden. UTRECHT – De Finse designwinkel Iittala op de hoek van de Choorstraat en de Stadhuisbrug – bekend om zijn luxe servies, meubelen en . Met ingang van maart gaat Iittala haar eigen winkel aan de Choorstraat in Utrecht sluiten.


Er blijft een Iittala-store in de Bijenkorf in Utrecht, . Ontdek de nieuwe Iittala wonen collectie. Alles wat je moet weten over Iittala aan de Choorstraat in Utrecht vind je op Wugly. Utrecht, huishoudelijke artikelen in Utrecht.


Bekijk de adres gegevens, plattegrond en telefoonnummer van iittala Utrecht in Utrecht hier.

Veel informatie over iittala Utrecht, gevestigd in Utrecht en geregistreerd bij de KvK onder nummer 20059938. Openingstijden Iittala, Overzicht met openingstijden, koopzondagen en koopavonden van alle Iittala vestigingen in Nederland. Van telefoonnummer tot website, vind alle gegevens en vergelijk geheel gratis glashandels.


Onze winkel: Iittala komt uit een Fins dorp, genaamd Iittala. Sinds 18creëren wij tijdloos design waarover is nagedacht. Iittala in Utrecht, Choorstraat 3511KM - Telefoonnummer, informatie en kaart van Iittala - Rubriek Huishoudelijke artikelen. Vind openingstijden en zakelijke sluitingstijden voor het bedrijf Iittala Utrecht in Choorstraat 35KM, Utrecht en andere contactgegevens zoals adres, . Glaszetter Utrecht: Ruit, glas of raam stuk of gebroken?


De tijdloze collectie glazen en servies van iittala is bij velen geliefd. Utrecht is één van de vele vestigingen, Winkelen, Wonen. De onderneming iittala Utrecht is gevestigd op Choorstraat te Utrecht en is actief in de branche Winkels in meubels, verlichting en overige huishoudelijke . Het Finse designmerk iittala maakt kwalitatieve en bijzondere huisraad. Van glaswerk en porselein tot kookartikelen, in de Utrechtse winkel vind je altijd een . De cadeaupakketten zijn alleen verkrijgbaar in de Iittala-winkels en in de (web)winkels van geselecteerde verkooppartners die op deze site worden vermeld.


Iittala Shop Utrecht Choorstraat 35KM utrecht. Ik ben trots op mijn (schoon-)broertje Arend Jan van Dieën, mede eigenaar van Brouwerij Maximus en werd vrolijk van deze mail! See more of Iittala by logging into Facebook.


Adresgegevens: Iittala Shop Utrecht Choorstraat 35KM Utrecht Tel: 030-2231101. Dat is Fins voor smakelijk eten en dat doe je zondag bij de twee Iittala pop-up restaurants in Utrecht en Amsterdam. Bekijk de iittala bedrijfspresentatie en lees meer over Detailhandel vacatures en carrièremogelijkheden bij iittala op Monsterboard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts