vrijdag 29 juni 2018

Gefu spirelli

Bestel nu veilig en snel de GEFU Spirelli Spiraalsnijder bij bol. De producten van GEFU zijn stuk voor stuk een lust voor het oog, maar ook uiterst functioneel. De GEFU Spirelli: een compacte, voordelige spiraalsnijder.

De bekendste spiraalsnijder van Nederland. Misschien heb je hem wel gezien in de Allerhande van . Gefu Spirelli spiraalsnijder met messen kunststof zwart. De Spirelli spiraalsnijder van Gefu is gemaakt van zwart kunststof en heeft messen van Japans staal.

Zo snijdt u julienne van x mm en x mm. Met deze spiraalsnijder van Gefu Spirelli kun je gemakkelijk slierten van diktes maken. Maak eindeloze slierten van wortel, komkommer en andere groenten.


Met de Gefu Spirelli spiraalsnijder, zwart kan je eindeloos lange Julienne reepjes maken van bijvoorbeeld wortel, komkommer, radijs en elk ander stevige soort . Gefu Spiralfix Spiral Slicer Product Overview Demonstration - Duration: 8:50. De GEFU Spirelli Spiraalsnijder (courgette spaghetti snijder) is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en werkt perfect voor het maken van courgette . Al een poosje erg in trek, wat mij betreft terecht, want wat een handig hulpje: de SPIRELLI. Zeker voor mensen die graag op hun koolhydraten . Met de Gefu Spirelli Colour Edition spiraalsnijder kan je eindeloos lange J.

Gefu spirelli colour edition spiraalsnijder paars. Vind hier alle reviews over de GEFU Spirelli Spiraalsnijder bij Coolblue. Creëer prachtige juliennes met de GEFU Spirelli Spiraalsnijder. De spiraalsnijder is eenvoudig in gebruik. Van gefu spirelli kun je gemakkelijk slierten van diktes.


In no time slierten voor salades en soepen maken doe je met deze gefu . De GEFU Spirelli is gemaakt van kunststof en roestvrijstaal en kan aan twee kanten gebruikt worden. Maak gemakkelijk juliennestroken van pasta en groenten met deze Gefu Spirelli. Bekijk snel hoe handig dit apparaatje is.


Een paar weken geleden kreeg ik mijn bestelling van Bol. Op foodblogs kwam ik vaak een gezond gerecht tegen met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts