maandag 25 juni 2018

Uitkloplade rvs

Uitklopbakken, -laden en kantel modellen voor inbouw, onderbouw en als tabletop, vervaardigd uit RVS. Voor iedere situatie is er een goed passende oplossing . Rvs uitkloplade deze uitkloplade is ideaal voor koffiezaken, cafés, bars en.

Amper gebruikt Quick Mill automaat RvS + nieuwe uitkloplade. Fraaie uitkloplade in RVS voor koffiepuck. Uitkloplade RVS klein model voor onder of naast de koffiemolen en espressomachine.


Een uitkloplade voorkomt dat u met het uitslaan van de gebruikte koffie uw prullenbak.

De lade is uitneembaar en makkelijk te reinigen, en is vervaardigd in rvs. Past perfect bij de Izzo espressomachines! Kleine RVS afklopbak, ideaal voor kleinbehuisde of kleinverbru.


Prachtige uitkloplade van RVS, perfecte rubber geleiding. Mooie en sterke uitkloplade compleet van RVS voor een zeer goede prijs! De nieuwe Concept Art Uitkloplade Metall S is gemakkelijk afsluitbaar en perfect . Inbouw uitkloplade RVSRVS inbouw uitkloplade die netjes is afgewerkt met maatvoering (B x H x D) 3x 1x 4mm.


De ECM uitkloplade in RVS is een degelijke en robuuste uitkloplade, voorzien van een uitneembare lade en klopstok. Op de voorzijde is de uitklopbak subtiel .

Ronda RVS uitkloplade voor het uitkloppen van koffiegruis met uitneembare afklopstang. Deze onderbouw lade is te monteren onder het werkblad en is . Deze uitkloplade is speciaal door Quickmill ontworpen voor onder de 30machine. Ideaal voor het uitslaan van de filterdrager! Professionele RVS uitkloplade (groot) voor de koffie puck geheel uitgevoerd in roestvrijstaal. Categorie: Accesoires Tags: Espressomachine, Quick Mill, . Kapstok 599kapstokken modern metaal staal rvs rechthoekig.


Bestel Isomac RVS uitkloplade online voor € 120 Prachtige hoogglans RVS uitkloplade. In de lade zit een degelijke houten afklopbalk. Deze uitkloplade is ideaal voor koffiezaken, cafés, bars en pubs die versgemalen koffie en espresso serveren.


Geen tierelantijnen, geen overbodige extra's, gewoon degelijke kwaliteit, zoals we dat gewend zijn van ECM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts