dinsdag 26 juni 2018

Uitklopbak rvs

Uitklopbakken, -laden en kantel modellen voor inbouw, onderbouw en als tabletop, vervaardigd uit RVS. Voor iedere situatie is er een goed passende oplossing . Motta afklopbak voor het afkloppen van gebruikte koffie uit je filterdrager.

Gepolijst roestvrij staal uitgevoerd met een rubberen uitklopstaaf. Concept Art Uitklopbuis zwart #erkskcs (voor de classic Uitklopbak). Prachtige uitkloplade van RVS, perfecte rubber geleiding.


Uitklopbak rvs espresso ideaal voor het uitkloppen van de je vers gemalen koffiebonen uit je portafilter.

Motta afklopbak voor het verwijderen van gebruikte koffie uit je filterdrager. Ronda AGRVS uitklopbak voorzien van een uitklopstang heeft een inhoud van liter en is eenvoudig in te bouwen. Eenvoudige mooi afgewerkte uitklopbak (kantelmodel) voor inbouw in beperkte diepte. JoeFrex uitklopbak voor het afkloppen van de koffieresten. De uitklopstaaf is afgezet met siliconen ter bescherming en is eenvoudig uit te nemen.


Fraaie uitklopbak voor gebruikte espresso koffie.

Houten bak met verwijderbare roestvast stalen binnenbak, voorzien van klopstang. Een Uitklopbak koop je eenvoudig online bij bol. Bar Professional Koffie Uitklopbox - RVS - 1cm.


ECM produkten met hoogwaardige- en gespecialiseerde espressomachines en koffieattributen. De ronde Motta uitklopbak is gemaakt van hoogglans gepolijst roestvrij staal en heeft een diameter van cm. De ECM uitklopbak RVS is een degelijke en robuuste uitklopbak, voorzien van een uitneembare klopstok. Op de voorzijde is de uitklopbak subtiel voorzien van . Mooie uitklopbak van het merk Concept Art met een houten afklopstang. Deze klopbak van ECM met uitneembare klopstok is voorzien van een bescheiden ECM logo.


Bestel nu een-Cilio Uitklopbak, RVS bij Kookpunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts