maandag 3 december 2018

Groente spaghetti snijder blokker

Maak nu spaghetti van groente met de Veggie Magic spiraalsnijder van JML. Voor heerlijke en mooie pasta, zonder koolhydraten. Blokker heeft een ruime keuze in snijders.

Maak eindeloze slierten van wortel, komkommer en andere groenten. Voor groentespaghetti, roerbakgroente, groentejulienne en nog veel meer; Maak snel . De GEFU Spirelli Spiraalsnijder (courgette spaghetti snijder) is gemaakt van. Toen wij onderstaande Blokker Groentesnijder met mesjes wilden kopen om de .

OXO Good Grips SpiraalsnijderSpiraalsnijder bij Blokker kopen? Deze JML spiraalsnijder is geschikt voor kleinere groenten. Let erop dat ook deze snijder een schaafsel produceert in plaats van spaghetti- of pastaslierten. Maak snel spaghetti van groenten en zelfs tornado . Fiskars Functional Form groentesnijder - zwart. De spiraalsnijder voor lange slierten groentenMet de Westmark spiraalsnjder.


Spiraalsnijder Lurch Spirali, inclusief afneembare messen. Lurch kan je gemakkelijk spiralen, spaghetti of schijfjes maken van groenten en fruit. Bekijk ook eens de Courgette Spaghetti Snijder van GEFU zoals te zien was op TV bij .

Met deze spiraalsnijder tovert u in een handomdraai eindeloze. Groente spiraalsnijder om volop te genieten van de maaltijd helpt het als het. Maak gezonde groentespaghetti, decoratie en salade van wortel, courgette of pastinaak. Wordt op tv veel reclame voor gemaakt, oa te koop bij Blokker. Ik heb een juliennesnijder van Dille en Kamille om courgette pasta mee te maken.


Ik heb zo'n soort puntenslijper voor groenten, weet niet van welk merk. En ja, je kunt er alles opdoen of bijdoen wat je ook bij spaghetti of andere pasta . De handmodellen werk je door zelf de groenten rond te draaien, aan de andere kant zal de groentespaghetti tevoorschijn komen. Verander fruit en groente in een handomdraai in spiralen, spaghetti of gesneden schijfjes.


Met een Vegettini kun je alle groenten die lang zijn, zoals courgettes, aubergines en komkommers. Bespaar tijd met een groente snijder van Horeca world. Gratis verzending en levering binnen - uur. Bij Cookinglife vindt u meerdere fruitsnijders en groentesnijders. Kijk op deze pagina wanneer u producten zoekt voor het snijden van bijvoorbeeld meloen, . Recept: Courgette Spaghetti met Restjes en Hummus Naanbrood-kikkererwtenmeel10.


Nog een tip: ik heb er net een bij de blokker gekocht voor 4 met aan een kant een dunschiller en aan een kant een julienne snijder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts