vrijdag 14 december 2018

Houten wijnrek

Vergelijk houten wijnrekken uit de nieuwste collectie en vind direct goedkope aanbiedingen Bestel online de beste merken! Wijnrekken, Hout, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats.

U zoekt een mooi en authentiek houten wijnrek voor uw wijnkelder of om uw woning meer sfeer te geven? Een wijnrek, flessenhouder of wandrek is het ideale meubel waar je je wijnflessen kunt.

Ook het klassieke houten rek kun je met elk interieur combineren. We maken het op basis van een bestaand ontwerp of naar uw idee! Shop online voor Hout Wijnrek uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.

Een massief houten wijnrek met ruimte tot flessen wijn. In kleuren leverbaar, het aantal gaten kunt u zelf kiezen, met een . Het flessenrek is uitgevoerd in grenenhout en heeft een landelijke stijl. Bent u een echte wijnliefhebber en heeft u vaak heerlijke en speciale wijnen in huis, dan kunt u niet zonder een mooi wijnrek vinden wij. IKEA - HUTTEN, Wijnrek flessen, Kan worden uitgebreid met meer HUTTEN wijnrekken. Houten Wijnrek voor flessen - bij vidaXL.


Gratis verzending retourneren ▻ Levering binnen werkdagen. Houten wijnrek voor flessen) Een decoratief wijnrek van massief ge-olied walnoothout. Dit houten wijnrek heeft een traditionele uitstraling. Daarnaast is het houten wijnrek modulair, dus volledig op maat.


Het houten wijnrek is gemaakt van het hout van de rubber boom. Het wijnrek biedt plek aan wijnflessen en door het handvaat bovenop het wijnrek kan gema. Tastvin Cavicase, Coulissants en VisioBois: Luxe, solide en stapelbaar opslagsysteem van MDF (kastanjehoutpulp) Incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts