dinsdag 11 december 2018

Smoothie appel kiwi komkommer

Deze heerlijke smoothie zit vol met vitamine C en antioxidanten en schijnt goed te zijn voor gezonde luchtwegen. Maar belangrijker; hij smaakt ook nog eens . Een heerlijk verfrissend drankje: groene smoothie met komkommer kiwi!

Erg lekker op warme dagen zoals deze, maar ook bij minder (warm) . Frisse komkommer smoothie gemaakt van een aantal gezonde ingrediënten. Komkommer, spinazie, appel, gember en een heleboel andere goodies. Dit komkommer avocado kiwi smoothie recept is een lekkere frisse en romige groene smoothie. Boordevol mineralen, vitamine en gezonde . De komkommer banaan appel en peterselie smoothie is een lichte groene smoothie. Door de appel lekker fris en een beetje pit door de . Pel de banaan, schil de kiwi's (verwijder het harde gedeelte) en snij deze in grote stukken.


Begin je dag goed met deze heerlijke groene smoothie. Maar hoe maak je je smoothie verder perfect en gezond? Vandaag het “recept” voor een heerlijke smoothie met kiwi, komkommer en bleekselderij.


Een smoothie met groente en fruit vind ik altijd een goed idee. Smoothie appel komkommer gember bleekselderij.

Deze smoothie heeft ook een ontgiftende werking door de bleekselderij. Een groene smoothie als ontbijt is als een medicijn voor een goed gevoel voor de. Ik neem bijna elke dag een smoothie van groene appel, bleekselderij, kiwi,. Smoothie – Komkommer-tomaat-aardbeien smoothie. Smoothie – Kiwi-appel-aardbeien smoothie.


Een smoothie van alleen appel en rauwe biet is bijvoorbeeld echt niet lekker. Dit is wat ik elf vaak doe: komkommer, venkel, selderij, biet, appel, . Hartige Energie Smoothies) geen vet en weinig calorieën binnen. SMOOTHIE VAN SPINAZIE, KIWI, APPEL KOMKOMMER. Komkommer druiven green smoothieaugustus 2013In . Deze groene smoothie met komkommer, avocado en appel is zo super simpel en snel dat je hem eigenlijk gewoon moet proberen . In 20dronk ik mijn eerste groene smoothie.


Soms gooi ik er een klein stukje bleekselderij bij of een appel of een kiwi of peterselie en koriander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts