donderdag 17 januari 2019

Hubelino trechter

Bestel voordelig en direct bij knikkerbaanxl. Deze uitbreidingsset van Hubelino bevat enkele unieke elementen zoals een korte versneller en trechters die je Duplo knikkerbaan nog spectaculairder maken. Dit baandeel is onderdeel van de Hubelino knikkerbaan.

De stevige blokken en baandelen kunnen tegen een stootje en zijn gemaakt van niet-giftig plastiek. Knikkerbaan Hubelino Trechter 22-delig MULTICOLOR. Minimumleeftijd: jaar, Aantal stuks: stuk(s), Kleur van het product: Veelkleurig.


Hubelino Knikkerbaan Uitbreidingsset, 33dlg.

Knikkerbaan Hubelino: Elements 50-delig (420039). Hubelino Kikkerbaan met Trechter (22-delen). Knikkerbaan Hubelino: Trechter 22-delig (420176). Hubelino Knikkerbaan Aanvulset, 120-delig.


Knikkerbaan Hubelino: Run Elements 33-delig (420152). Een merk blokken dat Duplo ook voor oudere kinderen weer aantrekkelijk maakt. Hubelino blijft vernieuwen: 3D AppAlle mogelijkheden van de Hubelino knikkerbaan zijn sinds kort als App. Hubelino delig Construction set met trechter.


Voeg de Trechter van Hubelino toe aan je knikkerbaan.

Laat de knikkers rondtollen en ze vervolgens wegschieten met deze uitbreiding en maak je knikkerbaan . Naast een aantal basis elementen bevat deze doos tevens de nieuwe trechter ( x ). Met de knikkerbaan van Hubelino geef je een extra dimensie aan je Duplo-bouwwerken. De onderdelen van Hubelino passen perfect op de blokken van Duplo. Deze set bestaat uit de Hubelino delig aanvulset en 22-delige trechter uitbreiding. Met de Hubelino basis- en speciale baandelen zoals bochten en trechters maak je coole knikkerbanen.


Er zijn verschillende basis-, aanvul- en uitbreidingssets . In de 22-delige aanvullingsset zit ons eerste speciaal ontwikkelde bouwelement –de Hubelino-trechter. De trechter voor de knikkerbaan komt in twee . Doe het nog niet weg, want met Hubelino worden deze bouwstenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts