dinsdag 22 januari 2019

Hulpstukken bamix

Met de Bamix staafmixer kunt u in principe in elke pan werken, zelfs als deze op een warmtebron staat. De mixer wordt vooral gebruikt voor dikromige of dikvloeibare stoffen:om mayonaise en slasaus te emulgerenon beslag en cakedeeg te makenom coctails en . Het multimes is het belangrijkste en het meest veelzijdige onderdeel van Bamix.

U gebruikt hetom rauwe of gekookte ingredienten te versnipperen of fijn te . De klopper, die enigzins scheef is geplaatst, is bestemdom slagroom en eiwit stijf te kloppenvoor het opschuimen van melk t. Zet het hulpstuk zo loodrecht mogelijk op de as en wel zo dat de pen van de aandrijfas precies in de kerf van het hulpstuk past. Met de hulpstukken die bij elke Bamix inbegrepen zijn, vervangt uw Bamix een foodprocessor.

Optioneel is het vleesmes te verkrijgen om uw Bamix nog . De Bamix staafmixers hebben hun waarde wel bewezen in de afgelopen vijftig jaar door het grote aantal tevreden gebruikers over de gehele wereld. Vrijstaand statief; Met opbergvak voor de hulpstukken en processormolen. Zet het hulpstuk zo loodrecht mogelijk op de as en wel zo dat de pen van de aandrijfas precies in de kerf . Uitleg over stand I en II van de Bamix staafmixer, net als over de beschikbare hulpstukken die u in het apparaat van Bamix kunt gebruiken. Elk Bamix model wordt geleverd met drie hulpstukken. Deze drie hulpstukken vervangen een keukenmachine.


Behalve krachtig, is de Bamix Swissline M2ook erg veelzijdig. Dankzij de verschillende hulpstukken (klopper, mixer, multimes), kunt u met deze staafmixer .

Deze Bamix staafmixer behoort tot de top en wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit. De Bamix Mono M1wordt standaard geleverd met drie hulpstukken . De Bamix is de eerste staafmixer, in 19uitgevonden in Mettlen, Zwitserland. De drie standaard meegeleverde hulpstukken maken de Bamix geschikt voor . Ook de hulpstukken kunnen hierin worden opgeborgen.


Elk type bamix past in dit statief, behalve . De Bamix Mono M1is de meest eenvoudig samengestelde staafmixer van Bamix. Geleverd met de hulpstukken maakt u de lekkerste soepen, sauzen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts