donderdag 11 april 2019

Loch ness soeplepel

Ooit getwijfeld aan het bestaan van het Monster van Loch Ness? De handige soeplepel van Ototo heeft pootjes om op te staan . De vorm van de Nessie ladle pollepel van Ototo is gebaseerd op het monster van Loch Ness.

De Nessie ladle duikt dit keer niet op uit het beroemde meer maar . Monster van Loch Ness soeplepel Het monster van Loch Ness: bestaat het nou wel of niet? Wij zijn er niet zeker van, maar wat zeker wel bestaat is de Nessie . Het lijkt wel alsof het monster van Loch Ness in je soep rondzwemt!

Deze pollepel is erg leuk om je soep mee te serveren. Hét bewijs dat Nessie bestaat, en dat het niet het monster is van Loch Ness, maar meer van de zelfgemaakte soepen. In plaats van het standaard model dat maar saai in de keukenla ligt, kan dit mini monster van Loch Ness zelf . Gebaseerd op monster van Loch Ness; Kan rechtop blijven staan; Grappigste soeplepel ooit.


Dit is niet een gewone lepel, nee dit is een lepel met pootjes! Lekker soep koken met deze leuke Mamma Nessie soeplepels van Ototo! Duik in het meer van Loch Ness voor Moederdag.


Deze blauwe soeplepel genaamd Nessie, is geïnspireerd op het legendarische Monster van Loch Ness! Dit keer duikt Nessie niet op uit een meer, maar is je .

Deze schattige soeplepel Nessie van Ototo is een ware hit! De vorm van de lepel is gebaseerd op het legendarische Monster van Loch Ness. Het is nog maar april en de prijs van leukste keukenaccessoire van 20is al weggekaapt. Door het monster van Loch Ness - Nessie voor de . Als het antwoord al 'ja' is, dan moet het gelden voor deze lepel in de vorm van het monster van Loch Ness. Loch Ness is al 1jaar een toeristisch schot in de roos.


In het gelijknamig meer zou zich een plesiosaurus schuilhouden. Nessie is helemaal Vanuit het meer van Loch ness naar ons toe gezwommen. Deze geweldige soeplepel Nessie van Ototo is een van onze favorieten voor in . Producten getagd met Soeplepel monster van Loch Ness. Ototo Design Soeplepel Nessie Groen €195.


De Nessie soeplepel is een lepel in de vorm van het monster van Loch Ness, met kleine 'pootjes' waardoor 'ie rechtop kan staan. De Nessie Ladle soeplepel lijkt in de soep precies op het monster van Lochness. Ototo design tekende voor het design van een soeplepel monster in de soep.


Natuurlijk is Nessie soeplepel geinspireerd op het bekende monster van Loch Ness is deze soeplepel een geweldige keukenaccessoire.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts