vrijdag 21 maart 2014

Mono bestek te koop

Gezocht: Wedgewood Cutlery Regent bestek (Albert Heijn). Gezocht bestek , mes vork en lepels en een jus lepel. Mono kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.

Mooi stijlvol kinderbestek van het merk mono en ontworpen door peter raacke, bekend van het mono -a bestek. Gero, Keltum, zilver bestek, kinderbestek - wij hebben het! U kunt uw bestek en bestekcassette vanuit thuis op uw gemak via onze webwinkel te bestellen. Kempen Begeer, Wilkens, BSF, WMF, Robbe Berking, Auerhahn, Mono, .

Meld je aan of maak een account om meer van Mobach Design te zien op Facebook. Made In Germany - blijven uiteraard te koop bij een selecte groep dealers in Nederland. En thuis genieten wij dagelijks van het bestek en de messen!


Mono-A bestek is een populaire en moderne design klassieker met eenvoudige, slanke lijnen. Zowel los als in cassettes bij ons te koop. Zeer elegant en klassiek bestek met een eigentijdse touch.


Een bestek koop je voor het leven, op basis daarvan hebben wij een selectie gemaakt uit verschillende merken die voldoen aan die hoge. Villeroy Boch Victor Bestekset 30-delig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts