maandag 17 maart 2014

Paraffine formule

Paraffine (v. Lat. parum = weinig, affinis = verwant) is een uit aardoliefracties en bruinkoolteer verkregen mengsel van bij kamertemperatuur vaste kristallijne . Paraffine behoort tot de groep van stoffen met de algemene formule CnH2n+ de alkanen.

De molecuulformule voor paraffine is CH3(CH2)23CH3. Het behoort tot de groep van stoffen met de algemene formule CnH2n+ . Kaarsvet is meestal gemaakt van stearine of paraffine, stoffen die bestaan uit. In de scheikunde worden formules gebruikt om deze reacties weer te geven.


Paraffine olie is een soortnaam, het is niet de naam voor één enkele stof. De bekende molecuul formule voor water is uiteraard H2O, de stof heeft dus waterstof atomen en zuurstof . De regelmatige pieken in het chromatogram worden veroorzaakt door n-alkanen met de algemene formule CnH2n+2. We hebben de vraag gekregen om EUSOL paraffine te bereiden. Graag zou ik willen vragen of deze formule overeenstemt en of er een . Mag de formule uit TMF met carbopolgel gebruikt worden?


Geef de reactievergelijking van de volledige verbranding van paraffine.

Gebruik voor paraffine de formule C25H52. In eerste instantie leek paraffine een geschikt materiaal om de energie latent in op te slaan. Hieronder vind je betekenissen van het woord paraffine. Het behoort tot de groep van stoffen met de algemene formule CnH2n+ de alkanen. Zoals eerder beschreven moet het weefsel worden ingegoten in paraffine om het goed te.


Paraffine is een ontleedbare stof, opgebouwd uit twee niet-metalen. Cosmetische paraffine, industriële paraffine, paraffine:: chemische formule gemaakt in china, FOB-prijs:US $ 1100-130 Poort:Shanghai, Minimale . Verbranding van Paraffine, CnH2n+ met n 20. Volgens de formule hierboven binden de CH deeltjes met zuurstof, wat er eigenlijk op . Azijnzuur, paraffine, ammoniak Bij azijnzuur, paraffine en ammoniak kun je de formule van de stof niet uit de naam afleiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts