maandag 5 oktober 2015

Baby food processor alecto

Je wilt je kindje de best mogelijke start geven in het leven . Bij de BS-“in Baby Food Processor” is geconstateerd dat bij extreem lang gebruik van de blenderfunctie, in combinatie met weinig vocht .

De nieuwe en verbeterde Alecto BFP-is een 5-in-Baby-food-processor. Hiermee kan je gemakkelijk voeding bereiden voor je kindje.

Baby blender, functies voor snel en gezond koken U wilt uw kindje de best mogelijke start geven in. Uit voorzorg roept Alecto Electronics babyfoodprocessors van het type BS-terug. Alecto in Baby Food Processor BS-- gemakkelijk online kopen bij uw grootste online shop voor techniek elektronica. Met deze blender en stomer wordt het maken van gezonde en verse voeding bereikbaar voor zelfs het meest hectische .

Maak gezonde maaltijden voor uw baby met de Alecto BS-5-in-food processor. Mix, blend en pureer zacht groenten en fruit. De handige Alecto BFP-is Stoomkoker, mixer, flessenverwarmer en sterilisator in 1! Direct uit voorraad leverbaar bij MamaLoes Babysjop! Deze foodprocessor heeft een 5-in-functie, . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te . Alecto waarschuwt dat bij de 5-in-Baby Food Processor (artikelnummer BS-77) de beschermingsring onder de messen in sommige . Bij de BS-“in Baby Food Processor” van Alecto is geconstateerd dat bij extreem lang gebruik van de blenderfunctie, in combinatie met . Product History; Zoeken naar; Alecto BS Baby foodprocessor blender en stomer.


Alecto BS-Baby foodprocessor – blender en stomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts