vrijdag 2 oktober 2015

Emaille blikken

Oude emaille en blikken gebruiksvoorwerpen voor huis en tuin, Oude bonenmolen, voorraadbussen, vergiet, pannetjes, trechters. Op onze website vindt u nostalgische reclameborden, mooie emaille producten, religieuze beelden, aparte spullen voor uw woning en interieur. Nostalgische blikken borden met de reclame uit de jaren tot in diverse maten en blikken speelgoed.

Oud blik met zwanen van Melle Breskens Holland. Coca Cola fles door de jaren heen, horizontaal Blikken bord. Reclamebor Ice Cold Coca-Cola Blikken bord.


Vind of bied uw tweedehands Blikken en emaille aan op Speurders.

Langcat Emaille geeft blikken promotieborden, trommels en doosjes extra uitstraling door een perfecte, kleurrijke bedrukking. Oude blikken en trommeltjes mooi in een kast of op een tafeltje. Brocante emaille broodtrommel in de kleur reseda groen, prachtig in de landelijke of brocante . Brocante Vroeger en Nu is een webwinkel met een ruim assortiment aan mooie schatten uit het verleden welk aangevuld worden met leuke brocante van nu.


Jacobs Exclusief is al jaar gespecialiseerd in de productie van emaille huisnummers, straatnaamborden, naamplaten en bedrijfslogo's op emaille in vele . Blikken spaarpot tergelegenheid van sinterklaas nog drie stuks aanwezig zie foto. Regelmatig navraag gedaan bij Emaille handelaars, allemaal nog nooit van Phoenix . De blikken hebben een donkere kleur groen en een donkerbruine deksel. Frans brocante blikken trommel, diameter 27cm, in goede staat .

Leuke set van drie emaille witte voorraadbussen met deksel. Heel vaag lees je nog de teksten; Café, Chicoréé en Sucre Afmeting; Doorsnede cm x cm . Rond blik in een donkere kleur turquoise met een. Ik heb een verzameling oude blikken op mijn zolder liggen. Ook deze met aluminiumdeksel en op plekje na helemaal gaaf.


Aangeboden in Cata's Keukengerei serviezen veiling: Emaille Blikken Koffie Thee en Suiker. Sinds 19is Willems Classics toonaangevend op de europeese markt als het gaat om communicatie met emaille, blik en aluminium. Woonaccessoires en meubilair in een omgetoverde varkensschuur voor mooie prijzen.


Geelkleurig blik, waarop met bruine letters staat:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts