dinsdag 6 oktober 2015

Chafing dish sligro

De chafing dishes en gastronormbakken zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Zeer wenselijk, gelet op het zware gebruik in de professionele horeca. Per stuk - artikelnummer: 8258Chafing dishes en rechauds.


Chafing dish van het merk Huismerk - Sligro is beschikbaar voor de prijs van €0.

Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Chafing dish van het merk Huismerk - Sligro is beschikbaar voor de prijs van €55. Shop online voor Chafing dish uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Bestel nu in webshop Bidvest Deli XL Met deze Bolsius Gastro Heat verwarmt u veilig en schoon uw buffet.


Bestel chafing dishes van gerenommeerde merken. SPAAR KAARTEN Sligro onusspaarzegels TGFF kookpan Rvs kookpan met Ø cm, hoogte cm, inhoud liter. Vul een flinke pan met satesaus van Wyko ( grootverpakking Sligro) en steek.


Hiermee kunt u uw eten in de chafing dish op temperatuur houden. De brandtijd van een potje is ongeveer uur. Ons assortiment op het gebied van apparatuur om voedsel of dranken warm te houden bestaat uit:: bainmaries, chafing dishes, warmhoudplaten, soepketels, . Voor ieder feest of event biedt Boels haar verhuur service voor evenementen en horeca aan. Bekijk ons assortiment en huur direct online! Ik denk dat ik inderdaad eens bij de sligro moet gaan kijken voor zo'n.


CHAFING DISH deels roodkoperen CHAFING DISH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts