maandag 14 maart 2016

Creusen slijpmachine

Met een complete range bandslijpmachines, slijpmachines, polijstmachines en kolomboormachines hebben wij voor elke vraag de juiste oplossing. Brochure Creusen werkbankslijpmachines serie 7000. Vergelijk Creusen slijpmachines uit het ruime assortiment Bestel direct de laatste aanbiedingen online voor de laagste prijs!

Met de aankoop van deze Creusen slijpmachine DS 71TS beschikt u over een perfecte slijphulp die uitblinkt in een hoog motorvermogen en een rustige . Creusen onderdelen voor 7serie online bestellen in een webshop. Kijk voor het Creusen machine assortiment en gereedschap in onze webwinkel. Creusen onderdelen online bestellen in een webshop.

Bestel de DS 71TS bij Slijpmachinestore. Ruim assortiment Creusen machines op Toolnation. Krachtige slijpmachine met groot vermogen, voor professioneel gebruik. Vanwege zijn mm brede zeer fijne (korrel 100) edelkorund slijpsteen is deze trillingsvrije slijpmachine zeer geschikt voor het scherp slijpen van brede . Creusen Metalworking Machines Een professioneel totaalconcept in. De Creusen DS 71TS is een krachtige slijpmachine, geschikt voor het slijjpen van gesmede steenbeitels, houtbeitels etc.


Over de Tafelslijpmachine Creusen Ds 71Ts.

Professionele slijpmachine standaard uitgerust met een 40mm witte brede edelkorund slijpsteen. Alle Creusen slijpmachines zijn voorzien van een set oogbeschermingsglazen. Als extra is een beitelslijpinrichting en Pro-support wandbevestiging te bestellen. Shop online voor Creusen Slijpmachine uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één . Wij leveren niet alleen producten, maar . Creusen creusen slijpmachine 220v ds7150ts. Vergelijk Prijzen van Creusen creusen slijpmachine 220v ds7150ts.


Serie 4000; Creusen Basic is een hoogwaardige slijpmachine voor de veeleisende doe-het-zelver; De slijpmachine heeft een vermogen van 2Watt en een . Creusen slijpmachine Powerline DS 7150TS. Draagbaar, met smalle en brede slijpsteen. De Creusen slijpmachine type DS 7150TS is speciaal voor het slijpen . Robuuste slijpmachine voor de veeleisende vakman.


Spanning (V): 230V 1~; Vermogen (W): 500; Toerental (rpm): 2800-3400; Frequentie (Hz): 50-60; dx b x d2: 1x x mm; Slijpschijf dx b x d2: 1x 20 . Bekijk de Creusen slijpmachine 220V-240V BSS82van Creusen voor € 7480! Creusen slijpmachine Powerline DS 7150TS - Creusen slijpmachines - Elektrisch gereedschap - Producten - Endstra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts