dinsdag 22 maart 2016

Haardtang

Deze schaartang is voor ideaal gebruik van uw haard. Vink aan wat u nog graag aan uw bestelling wilt toevoegen voordat u op in winkelwagen klikt. Haardtang: Meer dan 1antieke haardtangen - openhaardtangen te koop teneinde uw haard te verfraaien.

Met deze stevige, lange tang verplaatst u op een veilige manier de houtblokken. Met deze haardtang van Heibi kunt u gemakkelijk nieuwe blokken hout op het vuur leggen, zonder het gevaar uw vingers te branden. Haardstellen bevatten meestal een vegertje, haardtang, pook en een schepje. Het materiaal waarvan ze zijn gemaakt, is van staal, RVS of messing, .

Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste . Esschert haardtangStevige, lange haardtang van Esschert design. Met deze haard tang verplaatst u op een . Esschert Design maakt unieke tuin en cadeau-artikelen die u zoekt Haardtang Deze haardtang is gemaakt met oog voor detail. Bij Praxis vind je een groot assortiment haardstellen. Vind het haardstel dat past bij jouw haard. Grootste en voordeligste webwinkel voor dieren en buitenleven sinds 1998.


Een zilveren miniatuur haardtang met getorste armen. De haardtang is gekeurd op de bekken met het meesterteken .

Images for this object are not available . A pair of Dutch silver miniature fire tongues,18th . Handige metalen openhaard tang om het vuur goed onder controle te kunnen houden. Het metaal van deze Fancy Flames haardtang is bestand tot 2ºc. Mooie stevige tang, 1cm lang x cm wij 13 . Om een conventionele haardtang te bedienen zijn echter beide handen nodig.


In deze omstandigheden is het lastig een nieuw blok hout op het vuur te leggen. Dit object is nu niet in het museum te zien .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts