maandag 7 maart 2016

Newborn slaapzak

Winterslaapzak newborn met voering met afritsbare mouwen 1 katoen. De slaapzak heeft een print van bloemetjes. Op zoek naar een warme en comfortabele baby slaapzak?

Puckababy The Bag Newborn Teddy 0-mnd. Wij willen graag een slaapzak aanschaffen voor onze zoon, hij wurmt zich namelijk. Bijvoorbeeld: pasgeboren: newborn slaapzak.


Wil je een meer-seizoenenslaapzak of een seizoen slaapzak?

Mouwloze newborn babyslaapzak in sterrendessin met een ronde hals. De slaapzak heeft een rits met ritsstopper aan de voorzijde. De Hopper slaapzak van Lodger is een comfortabele en veilige trappelzak. Handig in de wieg of het ledikant, maar ook perfect voor een onderweg. Ben je op zoek naar een Puckababy slaapzak?


Vanaf je geboorte kan je kindje slapen in een speciale baby slaapzak. In principe lijkt een babyslaapzak inderdaad op een slaapzak voor volwassenen. Stijl: Verschillende kleuren en een newborn variant!


Heerlijk zacht en warm; Met mouwen; Met anti-krabwantjes; Buitenzijde teddy; Binnenzijde katoen.

Wat is nu echt een fijne newborn slaapzak? Ik wil daarom een slaapzak aanschaffen, maar mijn zoektocht levert vooralsnog weinig op. Wij zijn sinds kort ook begonnen om onze zoon in slaapzak te laten slapen.


Heerlijke -seizoenen slaapzak superzachte teddyfleece + bamboe-tricot Voor ieder seizoen de juiste slaapzak! De Puckababy babyslaapzak newborn voor de winter is speciaal ontworpen voor pasgeboren baby's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts