woensdag 30 maart 2016

Zilvermerken

De keurtekens zoals deze in diverse landen in edelmetaal geslagen worden om het gehalte aan te duiden. In 20is er begonnen met een nieuw alfabet. De keurtekens garanderen het zilvergehalte van het nieuwe voorwerp in aanwezigheid van het verantwoordelijkheidsteken (klein keur).

Veel zilver bestek en zilver servies is namelijk . U heeft vragen over keurtekens , stadskeuren, zilvermerk en of meestertekens u kunt ze hier vinden of gratis een vraag stellen aan onze beëdigd taxateur. Op zilveren voorwerpen worden verschillende tekens naast elkaar ingeslagen. Goud- en zilvermerken van Voet geeft een overzicht van Nederlandse goud- en zilvermerken vanaf de vijftiende eeuw.

Het overzicht is geordend op plaatsnaam .

Jackson's Hallmarks - Engelse, Schotse en Ierse Zilvermerken. Zeer schaarse uitgave met alle Nederlandse goud- en zilvermerken vanaf de vijftiende eeuw. Het overzicht is geordend op plaatsnaam en bevat vele . GOUD- EN ZILVERMERKEN VAN VOET niet bekend. Er is geen omschrijving aanwezig van dit boek.


Attention no standard shopper group set; Attention no standard shopper group set. De in zilver aangebrachte getallen 80 83 9of 9staan voor het zilvergehalte, respectievelijk: , 8 , en 92 . We hebben geen vertalingen voor zilvermerken in Nederlands Frans Zoek in de Nederlandstalige encyclopedie . Goud- en zilvermerken van Voet (uitgebreide versie) Auteur: L. Gans Jaar van uitgave: 19Pagina's: 2Conditie: goed Deze uitgebreide versie van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts