donderdag 29 januari 2015

Cocktailstamper hema

COLPI is een van de bar- series welke de collectie van ZACK rijk is. Cocktail stamper en rietje in een Divers. Cocktail stamper en rietje in één, set van van Mastrad.

Deze pagina toont Hema huismerk cocktailshaker folder aanbieding bij Hema - details. Een simpele muddler met een lengte van cm. Deze muddler is van harde en goede kunststof.


Stamp de muntblaadjes fijn met een cocktail stamper.

Altijd scherp geprijsd snel bezorgd! De Mojito Set bevast glazen met print roerstaafjes en een cocktailstamper. Dit stamp je met een cocktailstamper helemaal fijn, er ontstaat nu al best veel sap.


Neem voor de opmaak van het bord een steker en een cocktailstamper. Kaartenrek van HEMA, leuk voor aan de muur. Kneus de basilicum met de cocktailstamper, zodat de smaak vrijkomt.


Pressol 070Maatbeker l Polypropyleen. Blomus cocktailstamper en maatbeker Blend. Vacuvin Music Generations Glasdecoratie Set van € 5.

Geniet van een verse mojito of een zomerse cosmopolitan dankzij deze cocktail stamper van Vacuvin. Black Friday: shop online met korting bij HEMA. Sla met een hamer (of een cocktailstamper) gram wasnoten in. In de cocktail stamper vormen zich vier negatieve lensjes van tonic, die ieder een blik op.


Bekijk ook: buffet crampon saus dispenser schotels servies brocante webshop aangeboden hema servies brocante servies servies . HEMA Amsterdam Schaal Groot Cm (Roze).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts