dinsdag 27 januari 2015

Decoratief glas

Zo kan bijvoorbeeld ons gehele assortiment decoratief glas worden gebruikt in dubbelglas. Ook kan in dubbelglas figuurglas, monumentaal glas en gekleurd . Het assortiment decoratief glas van Pilkington is uitgebreid en biedt veel mogelijkheden.

Door decoratief glas aan het basisbouwmateriaal glas toe . De schoonheid van glas is al een onderwerp op zich. De transparantie van het materiaal schept licht en ruimte. Windoo glas kozijnen met een motief, relief of decoratie.

Glas is niet alleen functioneel, maar kan op diverse manieren ook decoratief toegepast worden. Ons bedrijf heeft een rijke historie met decoratief glas. De eerste generatie in ons bedrijf stond bekend om zijn zeer vakkundig handgemaakt glas-in-lood en . AZ-Glas-Rolluiken-Zonwering Vogelenzang 2 57EG Lieshout, tel. Decoratief glas in combinatie met isolatieglas biedt in de eerste plaats een zeer . Het Glas Huys voor alles wat glas is, glazen deuren, glazen scheidingswanden,glazen vloeren, glazen balustrades, glazen douchewanden, glazen . In dit boek wordt de schoonheid van decoratief glas belicht aan de hand van inspirerende decoraties en praktische ontwerpen.


Download gratis afbeeldingen over Decoratief, Glas van Pixabay's bibliotheek van meer dan 820. Figuurglas is een doorschijnend glas gemaakt van blank of gekleurd glas dat aan het eind van de glasoven tussen twee walsen doorgaat.

Glazen wandklok : Klok decoratief glas vis 20cm doorsn. Deze klokken hebben allen een eigen kleur- en . Deze schalen hebben allen een eigen kleur- en vlakkenpatroon. Mit ausgefallener und massiver Optik, macht dieses Deko Glas Ihre Basisleuchte zu einem besonderen Hingucker.


U krijgt de schoonhei goede lichtinval en privacy van geëtst, gezandstraald of decoratief glas met een structuur tegen een fractie van de kosten. Productgamma: Figuurglas: glas, waarbij tijdens de productie in het nog warme glas een decoratief motief is gewalst;. Dit schattige uiltje is te mooi om open en bloot in je vensterbank te staan. Daarom komt deze nu in decoratief glas van Leonardo.


De Glaskoning is specialist in decoratief glas (deco glas) en heeft een keur aan designs voor deuren, scheidingswanden, keukens, en meubels. Decoratiefglas is een glassoort waarvan één zijde glad is en één zijde bewerkt, waardoor het glas ondoorzichting is maar wel lichtdoorschijnend. Decoratief glas in lood met arend 69xcm. Aangeboden dagen geleden door Inge Josing (x bekeken).


Het assortiment decoratief glas kan toegepast worden om stijl en elegantie aan woningen toe te voegen. Door decoratief glas in uw woning op te nemen, krijgt u . Met het assortiment decoratief glas van GLASSOLUTIONS wordt een persoonlijke noot aan de ruimte toegevoegd. Decoratief glas Glas, vaak gezandstraal in kantoren en huizen; glas toegepast in het interieur, maar ook bijvoorbeeld in keukens verdienen een behandeling.


Decoratief glas met zeefdruk en digitale opdruk - Artlite. Decoratief glas in lood raam als enkelglas geplaatst in blinde muur tussen kamer en hal In opdracht uitgevoerd kunstwerken van glas-in-loo fusen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts