donderdag 29 januari 2015

Geroosterd brood met knoflook

Bruschetta is een Italiaans geroosterd brood met olijfolie en knoflook, met daarop een heerlijk mengsel van tomaten en kruiden. Mag op geen enkele tapas tafel ontbreken. Ook lekker als hapje bij de borrel, trouwens.

Dit heerlijke hapje komt uit Catalonie maar . Bruschetta is geroosterd brood met knoflook, zout en olijfolie. Bruschetta wordt in Toscane als voorgerecht geserveerd. Ontdek dit makkelijke borrelhapjes recept en bereidingswijze voor Pan con Tomate y Ajo oftewel geroosterd brood met tomaat en knoflook.

Geroosterd brood met knoflook en olijfolie. Je kunt de sneetjes brood roosteren, inwrijven met een teentje knoflook, besprenkelen met olijfolie en wat zout . Je kunt ook knoflookbrood van boterhammen maken. Je kunt ook licht geroosterde pistoletjes, stokbrood of ciabatta nemen, insmeren met t. Print dit recept ontdek recepten die op brood van grill met knoflook en olijfolie lijken. Leg de acht stukken brood in de oven en laat ze 'drogen' en licht bruin worden. Wrijf (rasp) met de tenen knoflook over het brood.


LEKKER HAPJE) Geroosterde knoflook met olijfolie en kruiden' Heerlijk op warm of geroosterd brood met boter, of bij gebakken aardappels en vleesgerechten. Geroosterd brood met champignons, ui en knoflook.

Foto recept: Geroosterd stokbrood met knoflookboter. Bak het knoflookbrood op het bovenste rek van de voorverwarmde oven tot het botermengsel begint te . Het brood wordt namelijk geroosterd in de oven of grillpan waardoor. Rooster het brood licht en strijk er met een kwastje de olie met knoflook over. Pers het teentje knoflook uit boven een kommetje en roer de olie er door. Voeg de Italiaanse kruiden toe en royaal peper.


Bruschetta is dan ook een gerecht dat wordt gemaakt van geroosterd brood (wit of bruin) met daarop knoflook en olijfolie, maar er mag ook . Steel de show met deze heerlijke broodjes die er ook nog eens super gezellig uit zien. Gewoon een stukje stokbrood maar toch net weer even . Topontbijt: Pitufo con tomate (geroosterd brood met gehakte tomaat). Zo simpel: een stuk geroosterd broo rijpe tomaten, een beetje knoflook en goede olijfolie. Thuis krijg je het eigenlijk nooit zo lekker als tijdens .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts