vrijdag 23 januari 2015

Jungle taart

Jungle taart: ontwerp je taart zelf in 3 bestel uit assortiment of upload je 3D taartfoto! Kindertaarten, bruidstaart, verjaardagstaart va €95! Jungle Book taart: Bestellen uit assortiment, ontwerp je taart zelf in 3D of upload je 3D taartfoto!

Verzamel ideeën over Jungle Thema Taarten op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën. Meer over Jungle Thema Cupcakes, Oerwoud . Bekijk onze gallerij met mooie kindertaarten in diverse thema's zoals Bumba, Dora, Sweet 1 Hello Kitty en nog veel meer.

U kunt een taart laten maken compleet afgestemd op de wensen van uw kind. Deze schattige aapjes hebben een mooi plekje gekregen in de jungle. Een nijlpaar slangen, de bomen en de hangbrug maken het plaatje compleet.


Hier volgen slechts voorbeelden van de taarten die ik gemaakt heb. Taart zoals afgebeeld is een taart voor personen. Mocht je deze willen bestellen in een laags dan zullen er minder details op de taart komen. Jungle taart met allerlei verschillende dieren op en om de taart. Ronde taart gedecoreerd als jungle met verschillende dieren erop.


Hier vind je een aantal foto's van de taarten, cupcakes en koekjes van Taartje van Yaartje!

Hieronder vind je een deel van de collectie feesttaarten die reeds door Op en Top Taart zijn vervaardigd. Deze taart is gemaakt van een heerlijk luchtige biscuitcake, met daartussen lagen vulling die bestaat uit een laagje kersenconfituur, slagroom en frambozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts