woensdag 8 juni 2016

Bk blue label

Met de BK Blue Label koekenpannen heb je voor ieder gerecht de juiste pan! De collectie bestaat uit onderstaande pannen met verschillende anti-aanbaklagen . Vergelijk goedkope Bk Blue Label pannen uit de nieuwste collectie en bestel direct de beste aanbieding!

Deze koekenpan van BK Blue Label heeft een diameter van cm en is voorzien van een keramische coating. De uitgebreide collectie bestaat uit kookpannen, koekenpannen en keukenhulpen. Met de BK Blue Label collectie heb je de vertrouwde BK kwaliteit voor een . BK Blue label heeft een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en goede warmteverdeling door de hele pan. Deze hapjespan van BK Blue Label heeft een diameter van cm en is voorzien van een keramische coating. Deze 4-delige BK Blue Label pannenset is gemaakt van hoogwaardig edelstaal.


De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. De BK Blue label Induction Granite koekenpan Ø cm heeft een eigentijds hoogwaardige granieten look met een non stick coating. De Blue Label Induction Plus koekenpan Ø cm heeft een Teflon Platinum Plus antiaanbaklaag voor vetarm bakken.


Deze wok van BK Blue Label heeft een diameter van cm en is voorzien van een keramische coating. De wok is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts