maandag 27 juni 2016

Chef's special amigo

Een gloednieuwe track van Chef'Special, afkomstig van hun upcoming album. De benoeming valt samen met de release van het debuutalbum One For The Mrs. Chef' Special iedere vrijdag in het tv-programma De Wereld .

Dit is 'Amigo' akoestisch bij onze amigos in het glazen huis! Zo heb je 'Amigo' van Chef'Special nog nooit gehoord! Getekend worden bij een groot Amerikaans label, de droom van elke band.

Chef'Special lukte het, zij werden in 20getekend bij Atlantic. Mijn amigo's van Chef'Special zijn terug van hun tour door Amerika en ondanks al hun succes staan ze gewoon weer bij mij op de Speelplaats! Na een kleine anderhalf jaar is er nieuwe single van Chef'Special. En de track, getiteld Amigo, is door 3FM voor komende week uitgeroepen tot . Ineens was daar een gloednieuwe track van Chef'Special, Amígo.


De zomerse, vrolijke track gaat over het sluiten van nieuwe vriendschappen en wordt . En daar is dan een nieuwe song van Chef'Special, de clip van Amigo hebben ze onderweg tijdens de Emotional-roadshow – waarmee ze . Op maart 20gaat het nieuwe album 'Amigo' van Chef'Special verschijnen. Dat maakte frontman Joshua Nolet vanmorgen bekend.

Bekijk hier de video van Chef'Special voor hun nieuwe track 'Amígo'. De video is opgenomen tijdens de twenty one pilots EMØTIØNAL RØADSHØW Tour. Luister naar nummers en albums van Chef'Special, waaronder 'One for the Mrs. Chef'Special doet al een tijdje goede zaken in de Verenigde Staten. Nadat ze tekenden bij het prestigieuze label Fueled By Ramen, mochten ze een zomer lang . De band dropt vandaag de video van de track!


Chef Special toert op dit moment door Amerika, waar ze de . Mijn amigo's van Chef'Special zijn terug van hun tour door Amerika en ondanks al hun succes staan ze. Wat een toffe track is hun single 'Amigo'! Chef'Special is een Nederlandse band uit Haarlem.


In 20ging Chef'Special met hun tourbus The Mrs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts