woensdag 22 juni 2016

Tristar magnetron 700 watt

Bestel direct online voor de laagste prijs. De Tristar MW-27is een gemakkelijk te bedienen magnetron met een capaciteit van. Magnetronvermogen: 7Watt; Inhoud: liter .

Makkelijk te bedienen magnetron met een capaciteit van 20L. Met instelbare standen verwarmt en ontdooit u eenvoudig . Kies uit verschillende Tristar Magnetrons op KIESKEURIG. Inhoud: liter; Magnetronvermogen: 8watt; Vermogen: 8watt.

Specificaties, 7watt vrijstaande magnetron. Zeer eenvoudig te bedienen magnetron met een inhoud van ltr. Voorzien van vermogensstanden en een minuten tijdsklok.


Tristar 7watt magnetron (mw-2700) koop je online bij Veneboer camping. Bestel de Tristar MW-27Vrijstaand combi-magnetron veilig én voor de laagste prijs van € via. Combi-magnetron; Vrijstaand; 9watt; liter. Wanneer je je gerechten snel wilt kunnen klaarmaken, let dan op het vermogen van de magnetron, het vermogen van de TriStar MW-27is 7Watt. Wij zijn op zoek naar een kleine combi magnetron voor in de caravan.


Maar die Tristar hadden we al van een vorige caravan, is die is toch handiger en.

De magnetron heeft 7W vermogen, en doet het op bijna elke . Combimagnetron van Samsung met liter inhou maximaal 9Watt vermogen,. Magnetron van OK met maximaal 7Watt vermogen, standen, liter . Magnetron, Vermogen, Magnetron, 7Watt. Shop Tristar Magnetron 20l Mw-27voor EUR, eenvoudig online op Neckermann. Download hier gratis uw Tristar Magnetron handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts