dinsdag 14 juni 2016

Dekzeil reparatie tape

Raamfolie, zeildoek, bruin en wit dacron en . Speciaal polyetheen tape voor het repareren van dekzeilen. UV bestendig tot jaar en tevens waterbestendig. Voor een optimale hechting dient de ondergrond . Mylar zeil reparatie tape is een doorzichtig tape.


Ideaal voor het repareren van ramen in het zeil o. Helaas hebben wij niets gevonden voor Perel Reparatietape Voor Dekzeil - 50Mm X 10M.

UV-bestendigheid: tot jaarwaterbestendig. REPARATIETAPE VOOR DEKZEIL - 50mm x 10mMontagetape - Zwart,Breedte: mm,Lengte: meter,Dikte: 0. In deel van onze videocursussen over zeilreparatie: wat te doen als je een gaatje. Artikel Naam+PrijsAchterlijktouw cleat vanaf mm1. Shop online voor Zeilreparatietape uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Zelfklevend polyamide tape voor semi-permanente zeil-reparatie Zeewater- en . Voor een snelle en langdurige reparatie van aanhangwagen en vrachtwagenzeilen; Ook geschikt voor het repareren van doeken en folies zoals luifels en . Ook verkopen wij dekzeilen, trailers en een uitgebreid assortiment.


Home Onderdelen Accessoires Tapes Mylar reparatie tape.

Dekzeil reparatie gereedschap, Berner. De kosten voor reparatie is voor dit soort zeilen te . Voor het maken van reparaties aan Dacron zeildoek. Het tape is te gebruiken voor beschermhoezen en zeilen.


Zorg dat je dit tape altijd bij je heb tijdens . Door de hoeken van de tapes af te ronden, raken deze min- der snel los. Tot slot plak je aan beide zijden een kruis van breder reparatietape. Op de plaatsen waar niet veel kracht op komt kan een zeilreparatie met reparatietape of zelfklevend doek het onbeperkt uithouden, mits het doet eerst met zoet . Een onmisbaar hulpmiddel voor zeilmakers. Zonder goed dubbelzijdig tape wordt zeilmaken een stuk lastiger. Er zijn dan ook talloze toepassingen voor te . Grote kleefkracht voor het repareren van zeilen, dekzeilen en buiskappen.


Ducktape ideaal om uw afdekzeil mee te reperen, of gewoon om in de keukenla te hebben liggen. Ritssluitingen, afwerkbies, diverse tapes, klittenban zeilringen drukknopen, . Reparatie Tear-Aid - voor sterk reparatiewerk - oa voor PE, PVC en polyester. Andere klanten bekeken ook reparatie stiksel tape.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts