woensdag 19 juli 2017

Chocolade kommetjes maken met ballon

Je blaast zoveel ballonnen op als dat je bakjes nodig hebt. Maak ze niet te groot (maar dit zie je vanzelf). Chocolade smelten - Ballon opblazen - Ballon in chocolade dopen - Ballon omgekeerd in bowl zetten - Chocolade .

Je kunt eerst chocola erop doen om 'onderkantjes' te maken voor de kommetjes. Benodigdheden: ballonnen; 1gram chocolade; eventueel slagroom en suiker om op te kloppen, vers fruit . Met het recept maak je vier bakjes, waar je bijvoorbeeld ijs of fruit in kunt serveren. Hoe je heel simpel en snel je eigen kommetjes van chocolade kunt maken.

Voor dit overheerlijke recept heb je alleen wat ballonnen, gesmolten. Deze eetbare schaaltjes van chocolade zijn gegarandeerd een succes tijdens het. Leer de lekkerste bonbons te maken in je eigen keuken. Rol elke ballon tot de helft door de chocola met de bolle kant.


Ik verklap jullie het geheim om die chocolade kommetjes te maken, want. Je kan makkelijk zelf een indrukwekkend dessert maken en je hebt er niet veel voor nodig. Een erg leuk nagerecht is een schaaltje van . Het is een fantastisch dessert om te serveren tijdens een etentje, iedereen zal . Zelf je dessertkommetjes maken is handig als je je des.

Als je zeker bent dat de chocolade gedroogt is, prik je de ballonnetjes voorzichtig stuk. Wist je dat je van ballonnen heerlijke kuipjes kunt maken waarin je een lekker. Maak heerlijke chocolade kommetjes waarin je desserts kunt . Of je er nu ijs in doet, yoghurt, luchtige mousse, vruchtjes of vult als een tiramisu; Chocoladebakjes maken met ballonnen is leuk om te doen en . Als de ballon onder gedipt is zet je deze op een klodder chocolade . Ga door tot de chocola een soort dekseltje op de ballon vormt, dat afgekoeld. Voor het maken van de kommetjes heb je niet meer nodig dan chocolade en ballonnen en wat bakpapier.


Ja, die is doodgebrand omdat jij zo nodig kommetjes van chocola moest maken,. Ik had het liever gezien met een ballon van groter formaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts