donderdag 20 juli 2017

Smoothie boerenkool appel

Begin je ochtend heel gezond met deze smoothie van boerenkool. Met een licht zoete nasmaak door de toevoeging van appel en honing. Deze boerenkool avocado appel smoothie smaakt erg lekker, zelfs met boerenkool.

Smoothie expert The Green Creator deelde groene smoothies! Makkelijk en snel recept voor een groene en gezonde smoothie met boerenkool, appel en banaan. Boerenkool-peer-banaan-aardbeien smoothie.


Wat ook erg lekker is: flinke portie boerenkool, appels en kiwi's.

Boerenkool smoothie is een goede vitaminebom. Door een kleine hoeveelheid boerenkool is smaak . Boerenkool smoothie met appel is een eenvoudige smoothie en erg gezond! Vandaag deel ik met jullie een smoothie met boerenkool.


Recept voor groene smoothie met boerenkool. Vandaag nemen we een lekkere groene smoothie als ontbijt. Groene smoothie met avocado,chiazaa boerenkool en appel.


Door een kleine hoeveelheid boerenkool is smaak niet te . Bij boerenkool denk je misschien aan een bittere smaak, maar door de appel en wortel is dit een heerlijk zoet smakende en gezonde smoothie!

Boerenkool banaan smoothie met kokoswater. Deze bieten smoothie is ontzettend makkelijk te maken en geeft je echt een vitamine boost aan het begin van de dag. Een lekkere smoothie als ontbijt of voor tussendoor.


Je portie groenten en fruit binnen voor een boost energie. Ingrediënten juice: appel citroen stengels selderij handen boerenkool (incl stengels) cm verse gember eetlepel curcuma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts