vrijdag 21 juli 2017

Wok deksel

Een Wokpan koop je eenvoudig online bij bol. Sola Green Cooking wok met deksel - cm. Ballarini Taormina wok pastapan met deksel - cm.

Ballarini Cortina wok met glazen deksel - cm. IKEA - SKÄNKA, Wok met deksel, Gripvriendelijke handgrepen waardoor de pan makkelijk op te tillen is. De wanden en de bodem van de pan zijn extra dik voor . Een wok wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken, maar is geschikt voor veel verschillende.

Fissler Original Profi Collection Wokpan met Deksel cm. Bij Blokker zijn nu ook alle wokpannen, woksets en wadjans online verkrijgbaar. Met Blokker maak je de juiste keuze voor jouw wok, wokpan of wadjan. Deze grote wokpan valt op door de slimme vormgeving. De moderne greep op de deksel zorgt dankzij de ergonomische vorm niet alleen voor een goede grip . Ga de exotische toer op met de wok van Le Creuset laat uw smaakpupillen een culinaire reis maken!


Geëmailleerd gietijzerGeleverd met een deksel in gehard . Alessi Domenica wok met deksel ø cm rvs hoogglans. DOK Forged wok met glasdeksel ø cm aluminium anti-aanbaklaag zwart.

Geproduceerd voor wokken en wokpannen van Habonne. Op zoek naar Staub Wok met glazen deksel cm ? Potten en Pannen, Wok, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. De wokpan is voorzien van een glazen deksel met stoomventiel.


Lichte Gietijzeren Wok Met Deksel Ø 30cm. Emaille (oftewel glazuur) is gesmolten glas en dus zeer veilig in gebruik! Profiteer elke week van heel veel nieuwe keuken en lifestyle aanbiedingen, tot wel korting. Word je nu gratis lid dan krijg je eenmalig.


Circulon Infinite Wok van cm met deksel is ideale voor uw wokgerechten. De pan is ruim genoeg om ook grote hoeveelheden te wokken. Plaatstalen wokdeksel Ø cm met houten knop.


Hieronder ook een foto om te zien hoe deze deksel op een cm wok ligt. Onmisbaar voor fans van de Oosterse keuken. Bijzonder veelzijdige wok in puristisch klassiek ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts