vrijdag 14 juli 2017

Gasbrander butaan

Lage verzendkosten en Direct uit voorraad . Van de drie soorten gas: butaangas, propaangas en LPG, worden butaan- en propaangas vooral gebruikt voor recreatieve doeleinden, zoals koelboxen, . Technische gegevens van de Silverline Butaan Gasbrander.

Lichtgewichte, compacte en hervulbare butaan gasbrander. Raku gasbrander kW voor propaan en butaan. De brander is voorzien van: vlam(doof) beveiliging; Slangbreuk beveiliging.


Butaan gasbrander koopt u tegen de beste prijs bij Limtrade.

Handwerk, Handwerk gereedschap, Butaan gasbrander Topkwaliteit, Grootste assortiment, . Shop online voor Butaan Gasbrander uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Gasbrander geschikt voor ketels tot en met liter. Geschikt voor butaan en Propaan gasflessen.


Verpakt in een hardcase Opvouwbaar dus zeer compact . Soorten: Infrarood gas kachel- Bleu Flame gas kachel en . Mooie Europese kwaliteit butaan gasbrander van Kemper, compleet met verpakking butaangas. Geeft een felle vlamTraploos verstelbaarWerkt met butaan gas . Gasbrander Mammuth voor propaan en butaan met .

Vloeibaar gas uit de fles is dé energiebron voor een kampeervakantie. Hoog tijd om met gasfeiten een ode te brengen aan dit licht . Hoogwaardige gasbrander voor zowel hobby als professioneel gebruik. Een nieuwe reeks hoogwaardige gasbranders voor zowel hobby als professioneel gebruik.


Met vlambeveiliging: de gastoevoer wordt automatisch afgesloten . Technische gegevens: - Merk: Kinzo - Type: - Inhoud: 2gram - Propaan: - Butaan: 1 - Aansluiting: Klik systeem speciaal voor Kinzo - Brand tijd:. De bus Oldenhof butaangas bevat 3ml en kan gebruikt worden voor het bijvullen. Vul uw aanstekers en gasbranders bij met het butaangas van Oldenhof. Een gasvulling met butaangas voor de gasbrander, maar ook voor de gaslamp en soldeerbrander.


Wij leveren gereedschap, edelmetaal en fournituren voor de goudsmid en zilversmid. Breng ook eens een bezoek aan onze showroom! Aantal: - of toevoegen aan - Verlanglijst Product .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts